savršeno

Providno, zavodljivo, šik! Miona Marković na premijeri filma "Munje: Opet!" stilizovana za desetku

1

Glumica Miona Marković uvek blista na crvenom tepihu, a sada se publici poklonila u posebnoj toaleti

Glumica Miona Marković na premijeri filma 'Munje: Opet!', u kom igra lik pevačice Mile Sile
Glumica Miona Marković na premijeri filma "Munje: Opet!", u kom igra lik pevačice Mile Silefoto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana dugo i željno iščekivana premijera filma "Munje: Opet", nastavka kultne komedije Radivoja Raše Andrića iz 2001. godine.


Posle svečane projekcije, publici se poklonila ekipa koja stoji iza ovog ostvarenja, a na bini smo, pored glumaca iz prvog dela – Sergeja Trifunovića, Borisa Milivojevića, Maje Mandžuke i drugih, videli i nova lica!


Među njima su Ivana Zečević i Vladimir Kovačević, kao i Miona Marković, koja u "Munjama: Opet" ima posebnu ulogu. Ona, naime, igra Milu Silu, perspektivnu pevačicu koja se, kako je Miona ispričala u intervjuu za Glossy, svojski "trudi da postane velika zvezda i verovatno bi joj to uspelo kad bismo gledali nastavke filma".

 

1 / 6 Foto: Bassivity Digital, Youtube Printscreen


Šarmantna mlada glumica, koja je proteklih godina učestvovala u nekim od najuspešnijih domaćih projekata, blistala je na premijeri novog filma, a za ovu priliku odabrala je stjaling od glave do pete u crnoj boji.

 

Miona Marković odabrala je, naime, nesvakidašnju toaletu čiji gornji deo čini providna crna tkanina preko kratkog topa u obliku grudnjaka, dok je donji deo efektna suknja A-kroja.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

U pitanju je model prekriven decentnim slojevima tila i maksi dužine, savršena mešavine elegancije i urbanog stila, a glumica je neobičnu haljinu ponela sa čizmama od prevrnute kože koje imaju stabilnu, iako visoku, blok-štiklu.


Miona je uz to ponela ljupku torbicu crvene boje koju krase bele perlice, a odlučila se za razbarušenu talasastu frizuru i šminku u ljubičastim tonovima.

 

 

makonda-tracker