rođena zvezda

Koga briga za pevače, manekene i glumce kad je tu ONA? Ćerka Bijonse i Džej Zija je TEMA DANA posle Superboula

0

Devojčica nazvana po biljci koju su njeni roditelji videli na obali Jadranskog mora već je zvezda koja ruši svetske rekorde

Blu Ajvi Karter i Džej Zi na finalu Superboula
Blu Ajvi Karter i Džej Zi na finalu Superboulafoto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

U Feniksu je sinoć održano finale Superboula, u kom su igrali Kanzar Siti Čifsi i Filadelfija Iglsi, a kako to obično biva – sport je dan kasnije u drugom planu!


Pored spektakularnog nastupa barbadoske pevačice Rijane, koja je tokom mini-koncerta pokazala da je ponovo u drugom stanju, pažnju je privukao veliki broj poznatih ličnosti. Među njima je bio reper i producent Džej Zi, koji je u meču uživao u društvu ćerke Blu Ajvi (11), a danas svi mediji pišu – Bijonse ima dostojnu naslednicu!


Devojčica koja je u svakoj prilici gde se pojavi sa svojim slavnim roditeljima najzapaženija, pa čak i ako su to najglamurozniji događaji poput dodela Gremija, prava je majčina kopija. Ona je izgledala vrlo trendi u trenerci i dugačkoj majici, a mnogi su zapazili da je ona bila modno usklađena sa ocem.

 

Blu Ajvi Karter i Džej Zi na finalu Superboula 2023.
Blu Ajvi Karter i Džej Zi na finalu Superboula 2023.foto: JON SOOHOO / UPI / Profimedia

Blu Ajvi je rođena 7. januara 2012. godine, a mediji su pisali da je ime dobila po plavom bršljanu sa hrvatskog ostrva Hvar, gde je nekoliko meseci ranije trudna Bijonse pozirala upravo ispod ovog drveta.

Iako je još uvek dete ne bavi se ozbiljno šou-biznisom, Blu Ajvi Karter već može da se pohvali uspesima kakve nemaju neka od najvećih imena u svetu muzike. Samo dva dana nakon njenog rođenja, Džej Zi je objavio pesmu Glory, u kojoj se čuje devojčicin glas, a to joj je donelo i jedan svetski rekord u Ginisovoj knjizi rekorda – Blu Ajvi je najmlađa osoba čiji je glas u pesmi završio na Bilbordovoj top-listi.

 

Blu Ajvi je u centru pažnje gde god da se pojavi
Blu Ajvi je u centru pažnje gde god da se pojavifoto: EPA/LARRY W. SMITH

Kada je imala tri godine, pojavila se kao deo hora u pesmi Up&Up benda Koldplej, a sa osam godina je otpevala pesmu Brown Skin Girl, za šta je dobila mnogo priznanja, uključući BET nagradu. Čitala je i jednu audio knjigu, za šta se spekulisalo da je moglo da joj donese i Gremija, kog je i dobila za pesmu Brown Skin Girl, a više puta smo je videli u Bijonsinim spotovima.

 

Blu Ajvi u Bijonsinom spotu Blue
Blu Ajvi u Bijonsinom spotu Bluefoto: Beyonce.com, Youtube Printscreen

Krajem januara 2023. godine nastupila je sa svojom majkom na njenom privatnom koncertu u Dubaiju, a Bijonse je svoj brend sportske odeće nazvala upravo po najstarijem detetu – Ivy Park.

Blu Ajvi ima tek 11 godina, ali već ima imidž osobe koja ume da se ponaša u svetu slavnih, a još uvek se pamti trenutak kada je smirivala roditelje na jednoj dodeli nagrada jer su bili previše entuzijastični dok su aplaudirali kolegama.

 

makonda-tracker