rešila sve da kaže

NIJE SE LIBILA DA IZNESE NAJINTIMNIJE DETALJE: Manekenka otkrila SVE o tajnoj aferi sa slavnom glumicom

0

Već mesecima se priča o navodnoj aferi između Brendi Glenvil i Deniz Ričards, a sad su isplivali i neki intimni detalji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivša manekenka i jedna od žena koje nastupaju u rijaliti emisiji Prave domaćice sa Beverli Hilsa, Brendi Glenvil, otkrila je intimne detalje o aferi koju je navodno imala s glumicom Deniz Ričards. Dve koleginice upoznale su se u Malibuu 2018. godine. Nedugo nakon toga počele su se intimno viđati.

Deniz tvrdi kako ništa od onoga što Brendi govori nije istina.

 

Brendi tvrdi kako je Deniz Ričards tokom jedne poslovne večere neprestano buljila u njene grudi. Kad su ostale same, Deniz Ričards rekla je kako i sama želi da uradi operaciju grudi i da bi volela da vidi kako Brendi izgleda gola.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Brendi Glenvil i Deniz Ričards otišle su u toalet zajedno i zatim je situacija postala seksualne prirode. Deniz Ričards grubo je gurnula Brendi uza zid nakon što joj je ona pokazala svoje grudi i strastveno je poljubila.

Brendi nije smetao razvoj situacije. Navodno, bile su pijane, a Brendi je već imala seksualna iskustva s drugim ženama. Celi događaj smatrala je komplimentom jer Deniz Ričards smatra vrlo privlačnom.

 

Deniz je na kraju zamolila, navodno, Brendi da ostane sve među njima, a ona nije bi bila svesna da se Deniz nedavno udala za Erona Fajpersa.

 

No, afera je navodno tek započinjala. Deniz je htela da nastavi da se viđa s njom, pa joj je slala poruke koje Brendi tvrdi da je sačuvala. Ona još ističe i da su spavale kada su zajedno putovale u Kaliforniju, nakon čega je glumica izgubila interes za dalju aferu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brandi Glanville (@brandiglanville) on

 

makonda-tracker