ne želi da se kalja njegovo ime

Andrej Josifovski Pijanista optužen za uznemiravanje studentkinje: Odlučio je da NE ĆUTI, evo šta je želeo da SVI ZNAJU

0

Andrej Josifovski Pijanista jedan je od profesora koji se pominju u ispovestima studentkinja Arhitektonskog fakulteta o navodnom uznemiravanju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Docent pomenute institucije, street art umetnik i nevenčani suprug glumice Anje Alač tim povodom se oglasio na svom Instagram nalogu.


- Nedavno je Arhitektonski fakultet sproveo anketu gde su studenti birali svog omiljenog profesora/asistenta. Među prvih šest našlo se i moje ime.

Za mene je fakultet svetinja, što za ovih desetak godina rada zna nekoliko stotina studenata koji su pohađali moje vežbe, kao i kolege sa kojima sam radio. Istina je da se ne sviđa mnogima što insistiram na znanju i napornom radu, a ocene ne poklanjam.

 

 

U moju profesionalnost u radu su svi dobro upućeni. Imam pametnija posla nego da komentarišem anonimne i izmišljene navode i tabloidne naslove, kojima bi neko da me javno diskredituje.

 

 

Svi znamo čiji je to mehanizam rada, a opšte je poznato da danas sve može da se naruči.

 

Verovatno sam se zamerio i onima koji zagađuju prirodnu sredinu, a njima nije problem da čoveka oblate. Uostalom, postoje institucije kojima je posao da sve ovo istraže i provere. O ovoj temi i ovim povodom neću se više oglašavati.”, napisao je Josifovski na Instagramu.

 

 

Da se podsetimo, Andrej je u braku sa našom poznatom glumicom Anjom Alač koju je na pozorišnim daskama, usred predstave zaprosio. 

 

Popularnu glumicu je njen emotivni partner Andrej Josifovski, umetnik poznatiji pod pseudonimom Pijanista, zaprosio tokom tradicionalne predstave Ateljea 212 "Brod plovi za Beograd", u trenutku dok je Anja izvodila svoju tačku. On je kleknuo na kolena i zaprosio jednu od najlepših srpskih glumica, a ona je u neverici i sa širokim osmehom rekla — "da"!

 

Nakon toga poznati par je dobio i dete, a često se na društvenim mrežama moglo videti kako zajedno uživaju u porodičnoj idili.

 

 

makonda-tracker