čestitke

Priredila mu iznenađenje, a NIJE NI SLUTILA da i on njoj sprema nešto: Fudbaler ZAPROSIO pevačicu na jedinstven način

0

Pevačica je priredila svom dečku nezaboravnu proslavu rođendana, ni ne sluteći kakvo iznenađenje je čeka.

Tamara Milutinović i Darko Jevtić
Tamara Milutinović i Darko Jevtićfoto: Instagram

Pevačica Tamara Milutinović je već neko vreme u vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a s obzirom na to da je njemu bio rođendan, ona mu je priredila žurku iznenađenja.

 

Međutim, ne znajući za to, Darko je spremao iznenađenje za Tamaru koje je trebalo da se desi baš na njegov rođendan.

 

U trenutku kada je stigla rođendanska torta, Darko je zaprosio Tamaru, dok je ona počela da plače. Emotivne trenutke je zabeležila i njena drugarica Katarina Grujić, a među zvanicama je bila i Andreana Čekić, koja je inače Kaćina kuma.

 

- Moja sestra, moj prijatelj, moja duša! Zaslužila si ovakvog čoveka pored sebe, čestitam - napisala je Katarina Grujić koja se i sama u jednom momentu latila mikrofona.

 

Zanimljivo je da je Tamarina i Darkova ljubav počela preko Instagrama, o čemu je ona jednom prilikom i govorila.

- Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana - rekla je ona.

Tamara se dosta prilagođava Darkovim obavezama, s obzirom da je on striktno vezan ugovorom, dok ona svoj posao može da organizuje tako da bude odsutna samo vikendima.

 

- Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo - zaključila je pevačica.

 

 

makonda-tracker