stižu rode

Trudna Tamara Milutinović? Nakon što su fudbaler i pevačica zakazali venčanje, stiže još LEPIH VESTI

0

Popularna pevačica Tamara Milutinović uskoro će postati mama, tvrde domaći mediji.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić trenutno čekaju svoje prvo dete, a navodno srećne vesti još uvek čuvaju u tajnosti, prema pisanju portala Nova.


Pre nekoliko dana, domaći mediji su javili da par planira da uskoro stane na ludi kamen. Naime, fudbaler je nedavno zaprosio pevačicu na zabavi povodom njenog rođendana, u trenutku kada je stigla torta. Tamara je reagovala vrlo emotivno i pristala uz suze i zagrljaj.


Nakon što se saznalo da planiraju venčanje pozvali smo Tamaru, koja nam je otkrila detalje o tom velikom činu, ali i svadbi koju planiraju za godinu dana.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić


Zakazali smo samo opštinsko venčanje u krugu naše porodice, neću nositi venčanicu, samo neku belu haljinu, kad budem imala više informacija tada ću otkriti, još ne znam tačno kada će biti – kaže pevačica za Glossy i dodaje da je Darko njena ljubav za ceo život.

 


Dogovorili smo se da odradimo opštinsko venčanje, jer ne treba da se čeka duže od godinu dana, pa zato smo se tako dogovorili – kaže Tamara i dodaje:


Planiramo svadbu, ali još nisam sigurna kada će biti, možda maj, jun sledeće godine.


Tamara je takođe priznala da je i veridba za nju bila iznenađenje, a kako do svadbe još ima vremena ne želi previše da se opterećuje.

 

Darko Jevtić i Tamara Milutinović već neko vreme uživaju u skladnoj vezi
Darko Jevtić i Tamara Milutinović već neko vreme uživaju u skladnoj vezifoto: Instagram

Na naše pitanje ko će joj biti kuma, Tamara kaže:


Kuma će mi biti drugarica iz detinjstva, niko sa estrade - iskrena je bila lepa Tamara.

 

 

makonda-tracker