LEPE VESTI

Naša poznata pevačica zakazala venčanje: Otkrila kada će biti GALA SVADBA i ko će joj biti KUMA

0

Lepa Tamara Milutinović odlučila je da sa javnošću podeli lepe vesti, a tiču se njenog venčanja sa poznatim fudbalerom 

foto: Instagram / tamaramilutinovic
foto: Instagram / tamaramilutinovic

Popularna pevačica Tamara Milutinović nedavno je objavila prelepe vesti. Naime u februaru ona je dobila verenički prsten od svog dečka poznatog fudbalera Darka Jevtića.

 

Sve se dogodilo uoči njegovog rođendana za koji je Tamara spremila specijalnu žurku svom dragom. Baš tada on je odlučio da je usreći i stavio joj je verenički prsten na ruku.

 

Sada, Tamara je javnost ponovo obradovala novim lepim vestima. Iako su svi prvo pomislili da će možda postati mama, u pitanju je zapravo vest o tome da će ona i njen izabranik stati na ludi kamen

 

 

Nakon što se saznalo da planiraju venčanje pozvali smo Tamaru, koja nam je otkrila detalje o tom velikom činu, ali i svadbi koju planiraju za godinu dana.

 

-  Zakazali smo samo opštinsko venčanje u krugu naše porodice, neću nositi venčanicu, samo neku belu haljinu, kad budem imala više informacija tada ću otkriti, još ne znam tačno kada će biti - kaže pevačica i dodaje da je Darko njena ljubav za ceo život:

 

 

- Dogovorili smo se da odradimo opštinsko venčanje, jer ne treba da se čeka duže od godinu dana, pa zato smo se tako dogovorili - kaže Tamara za Glossy i dodaje:

 

- Planiramo svadbu, ali još nisam sigurna kada će biti, možda maj, jun sledeće godine.

 

Tamara je takođe priznala da je i veridba za nju bila iznenađenje, a kako do svadbe još ima vremena ne želi previše da se opterećuje.

 

Darko Jevtić i Tamara Milutinović planiraju veliku svadbu
Darko Jevtić i Tamara Milutinović planiraju veliku svadbu foto: Instagram

Na naše pitanje ko će joj biti kuma, Tamara kaže:

 

- Kuma će mi biti drugarica iz detinjstva, niko sa estrade - iskrena je bila lepa Tamara.

 

 

makonda-tracker