"Voli te mama, keti"

Razlog je divan: Nataša Bekvalac objavila fotografije sa POROĐAJA sa malom Katjom

0

Pevačica Nataša Bekvalac se podsetila jednog od najsrećnijih dana u životu - momenta kada je rodila ćerku Katju.  

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: M.M./ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac ima dve ćerke. Stariju Hanu iz braka sa bivšim vaterpolistom Dačom Ikodinovićem, kao i mlađu Katju sa Lukom Lazukićem.

 

Mala Katja je proslavila peti rođendan, pa je ponosna mama tom prilikom rešila da se malo podseti jednog od najsrećnijih trenutaka u svom životu.

 

Nataša je na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa porođaja sa Katjom Ikodinović od pre pet godina. Uz to je napisala i jedan veoma emotivan tekst posvećen svojoj ćerki.

 

 

- Nikada neću zaboraviti dan kada sam te rodila. Rodila si se ti, ali rodila sam se ponovo ja. Moja Katja danas puni pet godina - napisala je Bekvalčeva.

 

Porođaj Nataše Bekvalac
Porođaj Nataše Bekvalacfoto: Natasa Bekvalac Instagram

Nataša je malo iznenadila fanove ovim potezom ali je izazvala brojne pozitivne reakcije među njima.

 

 

Pevačica se tada porodila carskim rezom, pošto je Katja malo poranila i na svet došla pre predviđenog tremina. (Više fotografija pogledajte u galeriji )

 

1 / 3 Foto: Natasa Bekvalac Instagram

 

Nataša je ovim povodom imala još jednu objavu na svom profilu, u kojoj je priznala da su joj maltene suze krenule od sreće.

 

Natašini porodični trenuci sa ćerkicom Katjom
Natašini porodični trenuci sa ćerkicom Katjom foto: Instagram Printscreen

- Ne mogu ništa da napišem jer toliko cmizdrim od jutros, od sreće i ponosa naravno, to ću sutra kada rođus prođe. Moja si najveća ljubav i radost, moj si ponos i najveća snaga i moć. Ponosna na svaki korak koji zajedno pravimo, učis me sta znači hrabrost šta znači život. Voli te mama tvoja Keti moja - napisala je emotivna Nataša. 

 

 

 

 

makonda-tracker