voli komfor i udobnost

Neobični LUSTERI, STO iz kog raste drvo, enterijer od 20.000 evra: Zavirite u RASKOŠNI stan Nataše Bekvalac na Dedinju

0

Lepa novosađanka je nakon preseljenja iz Novog Sada u Beograd svila dom baš po svojoj meri 

foto: Instagram / bekvalceva
foto: Instagram / bekvalceva

Poznata pevačica Nataša Bekvalac uspešnu karijeru gradi već godinama. Lepa Novosađanka je uspela svoje ime da upiše na listu najvećih zvezda na Balkanu, a time su porasli i njeni honorari, pa sada zarađuje velike cifre novca. 

 

Godine upornog i mukotrpnog rada su se isplatile i reklo bi se da je sada vreme da se posveti sebi i uživanju sa svojom porodicom

 

Svi dobro znamo da je Nataša godinama živela u Novom Sadu, ali je pre izvesnog  vremena odlučila da zbog brojnih nastupa i obaveza koje ima u Beogradu uloži novac u kupovinu nekretnine i to u samom srcu grada

 

 

Nataša je kupila stan na Dedinju, a potom ga renovirala i uredila baš onako kako je ona želela. Nije htela da štedi na uređenju svog doma, već je izdvojila pozamašnju svotu novca ne samo za kupovinu stana, već i za njegovo uređenje.

 

Nakon renoviranja i mnogo radova Nataša se sa porodicom preselila u Beograd.

 

 

Nata o svom privatnom životu retko govori u javnosti, ali su tu društvene mreže koje nam delimično dozvoljavaju da vidimo kako i gde žive naše poznate ličnosti.

 

Tu priliku smo i mi iskoristili i na osnovu fotografija sa društvenih mreža zavirimo u dom popularne panonske barbike. Zavirite i vi, sledi galerija. 

 

1 / 8 Foto: Instagram / bekvalceva

 

 

makonda-tracker