DEJVID BEKAM JE BIO KUM

Mark Entoni se ponovo oženio i okupio SVETSKI KREM: Otkriveno zašto Džej Lo i deca nisu hteli da budu NI BLIZU VENČANJA

0

Bivši muž Dženifer Lopez, Mark Entoni, po četvrti put je stao na ludi kamen.

Mark Entoni oženio Nađu Fereiro
Mark Entoni oženio Nađu Fereirofoto: INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia

Poznati pevač Mark Entoni je oženio svoju 31 godinu mlađu izabranicu Nađu Fereiru u Majamiju. Brojne poznate ličnosti su se okupile na ovom događaju, a među njima i Dejvid Bekam, koji je bio kum.

 

Entoni je poznat i kao bivši muž latino dive Džej Lo, sa kojom ima blizance Maksa i Emu, dok je svima bilo čudno zašto se Dženifer nije pojavila na venčanju, s obzirom da se zna kako su njih dvoje u odličnim odnosima.

 

Zanimljivo je da Dejvid Bekam nije bio jedini kum, bio je tu i meksički milijarder Karlos Slim, dok je Nađina kuma bila Elena Marija Toruko, supruga Karlosa Slima Domita, sina pomenutog poslovnog magnata iz Meksika.

Nepoznat je razlog iz kog Džej Lo sa decom nije bila na venčanju, a zna se da su u to vreme bili u Majamiju. Inače, Mark ima šestoro dece, a ovo mu je četvrti brak.

On je, pored Džej Lo, bio u braku i sa Dajanarom Tores i Šenon de Limom, a da je slab na misice govori činjenica da je i Nađa učesnica izbora za Miss Universe.

Navodno, latino diva nije preterano srećna zbog odluke svog bivšeg muža da se ponovo oženi, a kao argument se navodi to što su njih dvoje samo šest meseci zajedno, što je po njenom mišljenju, jako kratko vreme za upoznavanje i venčanje. Entoni je privukao pažnju još na samom početku svoje veze zbog velike razlike u godinama između njega i Nađe.

 

 

makonda-tracker