ispunili svoj san

Prvi srpski brak sklopljen na ovom mestu: Vanja Mijatović u neobičnoj venčanici rekla "da" svom dragom na poseban dan

0

Nakon svadbe koju su nedavno napravili u Beogradu, Vanja Mijatović i njen izabranik su sada imali i crkvenu ceremoniju, i to na veoma egzotičnoj destinaciji, gde se se do sada nikada nije desilo srpsko venčanje.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

O svadbi Vanje Mijatović i Aleksandra Mandžukića svi su pričali pre nešto manje od mesec, a pojedini mediji su preneli i da je ta gala proslava koštala "tričavih" 30.000 evra.  

Međutim, srećni par je tada napravio velelepnu proslavu, ali nije obavio i crkvenu ceremoniju venćanja. Vanja i Aleksandar su želeli da naprave nešto posebno za taj dan i odlučili su da se crkveni obred obavi na jednoj više nego egzotičnoj destinaciji. Ni manje ni više nego - u Dubaiju.

 

Obred u grčkoj crkvi u Dubaiju je bio veoma intiman, pošto su se Vanja i Aleksandar na večnu ljubav pred Bogom zavetovali samo u prisustvu kumova.  

 

Vanja je se ovom prilikom odlučila za drugu venčanicu od one, malo izazovnije, koju je nosila u Srbiji na svadbi. Sada je to bilo malo suptilnije izdanje, sa za nijansu širom i zatvorenijom venčanicom, u kome mlada jednako oduzimala dah kao i na prethodnoj proslavi. 

 

Aleksandar je bio eleganatan kao i prošli put, a spretni fotograf je uhvatio desetak fotografija sa ceremonije, na kome da izrađaja najviše dolazi ova, gde mladenci sa krunama na glavama jedva čekaju da izgovore sudbonosno "da" i pred Bogom. 

 

- Čast nam je sto je naš brak, prvi srpski brak sklopljen u Dubaiju. Još veće zadovoljstvo sto ste baš vi bili tu da s nama podelite ovu neopisivu sreću. Posebna zahvalnost Arhimandritu Prokopiju i svima koji su omogućili da ostvarimo naš san u prelepoj Antiohijskoj crkvi - napisala je Vanja.

 

Na kraju je sve dodatno iznenadila otkrivši da, osim što se sve ovo desilo na posebnom mestu, crkveno venčanje se desilo i na poseban dan. 

 

- Hvala, ljubavi, na posebnom iznenađenju! Srečan rođendan, ljubavi - dodala je Vanja. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker