foto

Svadba bez venčanja: Vanja Mijatović u venčanici od koje zastaje dah, a evo kako izgleda MUŽ kojeg je krila od javnosti

2

Poznata pevačica Vanja Mijatović i njen izabranik danas su napravili svadbu, ali bez matičara 

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Vanja Mijatović, naša popularna pevačica, i njen dugogodišnji 

emotivni partner Aleksandar Mandžukić danas su za sve svoje prijatelje i porodicu organizovali svadbenu ceremoniju, ali će se na večnu ljubav zakleti tek za nekoliko dana. 

 

Kao što je pevačica ranije najavila, svadba je održana 12. oktobra u jednom poznatom prestoničkom restroranu.

 

 

Njihova ljubav traje dugo, a godinu dana od početka veze Vanja je od dečka dobila verenički prsten. On ju je iznenadio poklonom dok je orkestar svirao njenu omiljenu grčku pesmu.

 

Za ovaj važan dan Vanja je izabrala veoma lepu, raskošnu belu venčanicu, sa mnogo svetlucavih detalja. Neobične naramenice bile su nešto što su mnogi odmah primetili.

 

Ipak, venčanicu su posebnom učinili dugi rukavi, koji su se zajedno sa raskošnim velom vukli po zemlji. Detalji od belih perlica koji su padali preko grudi istakli su dekolte i učinili da izgleda poput kraljice.

 

1 / 6 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Na venčanje je došao veliki broj poznatih ličnosti, a goste će zabavljati Joca Stefanović. 

 

Svog supruga, Aleksandra Mandžukića Vanja je dugo krila od očiju javnosti, a sada konačno imamo priliku da vidimo kako on izgleda.

 

Za ovaj poseban dan mladoženja je obukao elegantno crno odelo, koje je iskombinovao sa belom košuljom, crnom leptir mašnom i crnim cipelama.

 

Oboje su blistali od sreće, jer su ovaj trenutak dugo čekali. Ipak, Vanja je otkrila da ipak nije sve bilo onako kako su planirali, ali da nije dozvolila da joj to upropasti dan koji treba da bude ostvarenje njenog sna.

 

 

 

 

makonda-tracker