neobično slavlje

Svadba bez burmi, matičara i sveštenika: Detalji o slavlju Vanje Mijatović koji sigurno niste znali

3

Popularna pevačica Vanja Mijatović juče je sa svojim izabranikom upriličila veliko svadbeno veselje, ali ovo nije bilo tipično venčanje...

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Pevačica Vanja Mijatović i njen životni saputnik Aleksandar Mandžukić juče su okupili "pola estrade" na velikoj proslavi njihove ljubavi.


Šarmantna "Zvezda Granda" izgledala je očaravajuće u raskošnoj venčanici, a ispostavilo se da ovo nije bila tipična svadba!

 

Kako pišu mediji, ovaj događaj bio je samo "svadbena žurka", odnosno proslava kakva se obično odvija nakon ceremonije venčanja, ali će u slučaju ovih mladenaca sam čin sklapanja braka biti održan nekoliko dana nakon što je organizovana svadba.

 

1 / 6 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Par, ipak, nije odustao od tradicionalnog prvog plesa, kojim su raznežili sve prisutne, a svi pogledi bili su uprti u Vanjinu venčanu haljinu.


Nisam želela da moj budući muž vidi venčanicu pre svadbe, ali sam morala da proverim da li mu se sviđa – priznala je pevačica. – Zato sam mu pokazala sliku izmešanu sa još nekoliko modela i kad sam čula da mu se i ta dopada, laknulo mi je.


Iako nije bilo zvanične ceremonije venčanja, Vanja je ispoštovala i običaj bacanja bidermajera na svadbi, a njen predivni buket uhvatila je njena kuma, koleginica i najbolja prijateljica Aleksandra Mladenović. Ona se ponosno fotografisala s njim i poručila:


 Sledeća ja!

 

Aleksandra Mladenović
foto: Aleksandra Mladenović, Instagram

U galeriji pogledajte ko je sve još prisustvovao ovom slavlju.

 

1 / 10 Foto: Ana Paunković

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker