veselo

Prvi ples Vanje Mijatović i Aleksandra Mandžukića: Kuma se latila mikrofona, a onda uhvatila i bidermajer (FOTO)

0

Na svadbi pevačice Vanje Mijatović i njenog izabranika Aleksandra bilo je zaista veselo, a kako i ne bi kad je kuma uzela mikrofon i zapevala 

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Kao što je nedavno najavila, Vanja Mijatović i njen verenik Aleksandar Mandžukić danas su napravili proslavu za sve prijatelje i rodbinu.

 

Na spisku zvanica našli su se mnogi poznati pevači, a reklo bi se da je glavnu reč, to jest pesmu držala kuma, Aleksandra Mladenović.

 

 

Nakon što su svi gosti stigli mladenci su uz zvuke pesme "Poseban" zaplesali, a kuma nije štedela glas, već se trudila da im ovaj trenutak učini onim koji će pamtiti čitavog života. 

 

Nakon što je otpevala pesmu Aleksandra se obratila mladencima:

 

- Imala sam sad veliku tremu, puno vas volim kumovi moji. Ovo je bilo za vas - poručila im je Aleksandra.

 

Nakon toga mlada je okupila devojka kako bi bacila bidermajer, a na njenu veliku sreću i radost uhvatila ga je baš kuma, Aleksandra.

 

Aleksandra Mladenović
foto: Instagram

 

Ona je s velikim osmehom na licu gledala u prelepi buket u svojim rukama, a da li će se verovanje ostvariti, pa će ona biti ta koja će sledeća stati na ludi kamen ostaje nam da vidimo.

 

Da podsetimo, Aleksandra je takođe uhvatila bidermajer i na svadbi Ljube Perućice i Katarine Kolozeus koja je bila 2019. godine, ali ipak do sada nije pronašla srodnu dušu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker