(FOTO)

Bosa igra na bini u opuštenom izdanju: Jelena Đoković uživa u hitovima Milice Pavlović na venčanju Novakovog brata

0

Drugi dan svadbenog veselja porodice Đoković je prošao u znaku velike žurke.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Đorđe Đoković i Saška Veselinov su nakon crkvenog venčanja priredili nezaboravnu proslavu u Crnoj Gori, a goste su, između ostalog, čekali i kupaći kostimi sa njihovim inicijalima.

 

Drugog dana se održalo i romantično venčanje na plaži, a mlada je zablistala u roze čipkastoj venčanici i u potpunosti zasenila prethodni utisak. Zabavljali su ih Željko Samardžić, Saša Kovačević, Aleksandra Prijović, a potom i Milica Pavlović.

Glavna zvezda žurke je bila i Jelena Đoković koja je uživala u pesmama Milice Pavlović, pa se u jednom trenutku i popela na bini da bi igrala zajedno sa pevačicom.

 

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen

 

Pred kraj druge svadbene večeri zvanice su mogle da vide prelep prizor preko vode. Ogroman vatromet je bio pušten Đorđu i Saški u čast, što su gosti dočekali sa oduševljenjem, pa je usledio veliki aplauz.

 

Nema sumnje da su Đokovići rešili danima da slave ovo venčanje, a energije im ne fali nimalo. Novak se prethodnog dana u jednom trenutku latio i mikrofona, pa je kompletna organizacija venčanja definitivno događaj za pamćenje i za goste i za mladence.

 

Podsetimo, Saška je svom prezimenu Veselinov dodala prezime Đoković.

 

 

makonda-tracker