slavlje se nastavilo

Bosa do matičara na obali mora i u roze venčanici: Pogledajte kako izgleda Saška Veselinov drugog dana venčanja (FOTO)

2

Veliko slavlje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov se nastavilo u Tivtu.

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Nakon crkvenog venčanja u Beogradu, svi su se uputili na veliku žurku na moru, međutim niko nije očekivao i još jedno venčanje, a samim tim i novo modno izdanje lepe Saške Veselinov.

 

Đorđe Đoković i Saška Veselinov su organizovali raskošnu proslavu venčanja, a na objava Saškine kume Tine možete videti kako mlada izgleda na venčanju na plaži u posebnoj venčanici, još lepšoj od prethodne koju je nosila u crkvi.

Ovog puta,  mlada je ponela nesvakidašnju roze venčanicu golih ramena i sa izvezenim detaljima od čipke. Mlada je do matičara došla bosa i to stazom od hotela do plaže, koja je posuta belim laticama ruža. Tamo su ih čekale dve devojčice sa korpama latica cveća, a sam čin se odigrao ispod ogrmnog venca od belih i roze ruža.

 

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen

 

Saška je između ostalog i influenserka, pa ne čudi što je odabrala venčanice o kojima se piše i verovatno će se još dugo pisati, a sama organizacija venčanja podseća na prava holivudska slavlja.

 

Mladoženja je bio u belom odelu, a dekoracija i pogled koji se pruža na more odgovaraju pravom morskom venčanju kakvo su Đokovići od početka i želeli.

 

Podsetimo, Novak je bio presrećan zbog ženidbe svog brata, pa je kratko rekao: "Najponosniji sam danas zbog njega. Što se tiče bračnih saveta, sve će mu se kazati samo".

 

 

makonda-tracker