veselje u domu poznate glumice

Udala se ćerka Anice Dobre: Nakon crkvenog venčanja upriličena zabava, majka nije mogla da sakrije sreću

1

Ona je u aprilu ove godine sklopila građanski brak sa svojim izabranikom, a sada su odličili da se venčaju i u crkvi

foto: Kurir
foto: Kurir

Glumica i ćerka Anice Dobre, Mina Sovtić i njen izabranik Luka nedavno su postali zakonski supružnici, a sada su želeli da naprave svadbu i zaokruže celu priču crkvenim venčanjem. 

 

Na listi zvanica su se našle mnoge kolege, među kojima Jovan Jovanović i Amar Ćorović sa kojima je Mina sarađivala na snimanju serije "Žigosani u reketu".

 

 

Na večnu ljubav jedno drugom su se zavetovali u crkvi Ružica na Kalemegdanu, a venčanju su prisustvovali njihovi prijatelji i porodica. 

 

Kada je ceremonija venčanja završena imali smo priliku da vidim njenu majku Anicu Dobru, u prelepoj sivoj haljini, a iza nje je koračalo šest devojčica koje su bile obučene u belo. One su izvele mladu iz crkve.

 

1 / 4 Foto: Kurir

 

Od poznatih kolega tu su bili novopečeni mladenci Bane Trifunović i Tihana Lazović, kao i Dragan Petrović i Olga Odanović. Veliku pažnju medija izazvala je i kreatorka Dragana Ognjenović.

 

Zanimljivo je da su Mina i Luka odlučili da se nakon venčanja fotografišu u beogradskom Zoo vrtu.

 

Da se podsetimo, njihovo građansko venčanje obavljeno je u tajnosti, što se Mininoj majci Anici uopšte nije dopalo. Ona je želela da to bude javno veliko venčanje, sa mnogo zvanica i prijatelja, što joj se danas i ostvarilo.

 

Kako je izgledala Mina, a kako njena majka i ostale zvanice pogledajte u galeriji 

 

1 / 1 Foto: Kurir

 

 

makonda-tracker