iskren je

"U ljubavi se dajem, ali je pitanje koliko je zdravo biti sa glumcem": Bane Vidaković priznao da ima devojku

1

Glumac se pored osvrta na privatni život fokusirao i na novu seriju "Šetnja s lavom" u kojoj tumači lik taksiste, a supruga mu je Anica Dobra.

foto: printscreen/k1
foto: printscreen/k1

Poznati glumac Bane Vidaković postao je deo nove serije "Šetnja s lavom" osmišljene po scenariju kolege Andreja Šepetkovskog, a suprugu u ovom ostvarenju tumači slavna Anica Dobra (slikarka), a on poštenog taksistu.

 

Verovatno se ona udala za njega jer je kao moj jedan drugar taksista, završio Fakultet primenjene umetnosti. Nema posla i ljudi odu na taksi. Moguće da je moj Žika završio srednju dizajnersku školu i mislio da se bavi nečim drugim, pa je video da moraju od nečega da žive. Ona živi s njim jer je on dobar čovek. Pre svega vodi računa o tome da ona može da bude umetnica. Žika pere sudove, kuva i vozi taksi   rekao je glumac i dodao kakav je kada se zaljubi u privatnom životu.

 

 Teško pitanje za mene. Moja devojka bi sigurno rekla da nisam kao Žika (smeh). U ljubavi se dajem koliko mogu, a samo je pitanje da li je s glumcem zdravo biti. Mene nema dovoljno u mom životu, a kamoli kao partnera.

 

Bane je istakao da li ima glumca bez televizije ili to nužno nije povezano.

 

Bane Vidaković, Branko Vidaković
foto: Marina Lopičić

Glumac sam zato što sam u pozorištu napravio dobre uloge. Godinama već u Narodnom pozorištu imam po dve nove premijere u sezoni. Televizija je važna da vas upozna širi auditorijum. Nisam imao pojma o važnosti televizije dok nisam snimio "Kursadžije". Popularnost je trajala deset godina, na moje zapanjenje.

 

Vidaković je nedavno izjavio da ukoliko plata u pozorištu bude pozamašna, više neće prihvatati "tezge".

 

— I dalje to tvrdim. To je bio moj odgovor na pitanje šta će prvak Narodnog pozorišta u Beogradu u "Kursadžijama". Ne plaća mi pozorište račune. Nisam prodavao viršle, već radio svoj posao, s malo nižim kriterijumima što se tiče humora. Kad budem imao platu 3.000 evra u pozorištu, javno ću se odreći "Kursadžija". Ne mislim ništa loše o tom formatu, jer taj program voli publika. Ne vidim više razlog za postojanje takvog programa.

 

S obzirom na to da je na čelo Narodnog pozorišta u Beogradu došao njegov kolega Bule Goncić, glumac otkriva da li očekuje promene.

 

Ne očekujem promene. Za razliku od nekih drugih slučajeva, Bule je glumac i neko iz posla. Plašim se da ne zna dovoljno problematiku Narodnog pozorišta. Želim mu sve najbolje, ali nisam siguran da će nešto veliko da uradi — završava Bane za Kurir.

 

 

 

makonda-tracker