predivno

Mir, toplina i udobnost: Zavirite u unutrašnjost porodičnog doma Anice Dobre

0

Glumica privatnost drži daleko od očiju javnosti, ali njena ćerka ipak nije tako tajnovita kao majka.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Kako mnogi znaju da porodica Anice Dobre uživa u udobostisvog svog doma na Dorćolu, međutim naša glumica nikada nije javnosti pokazala kako on izgleda iznutra. Ovo nije neobično s obzirom na to da Anica tokom svoje višedecenijske karijere nije davala mnogo ni intervjue, a kada je to činila obično je povod bio poslovne prirode. 

 

 

S druga strane njena ćerka Mina, koju je dobila u braku sa Miodragom Sovtićem, obožava druženje sa medijima i rado govori o temama koje njena proslavljena majka izbegama. Naime, Mina ume da i kroz objave na Instagramu podeli detalje iz svog privatnog života. 

 

 

Tako se kroz nekoliko fotografija može videti kako izgleda stan ove porodice. Evidentno je da preovladava osećaj topline i udobnosi, jer je stan opremljen pažljivo izabranim detaljima kao što su lampe, slike na zidovima, ogledala, ramovi itd. 

 

 

Sa njima živi i jedna mačka čije snimke Mina rado deli na društvenim mrežama. 

 

 

Mlada glumica Mina Sovtić, koju smo gledali u brojnim serijama, "Žigosani u reketu", "Dug moru", "Crna svadba" i drugim ostvarenjima, od 16. godine je veganka, te se na njenom tanjiru mogu videti isključivo voće i ostale namirnice biljnog porekla.

 

 

makonda-tracker