srećno

Novi detalji luksuzne ceremonije Đokovića: Đorđe i Saška će se venčati u Beogradu, a potom nastaviti slavlje van Srbije

0

Đorđe Đoković i Saška Veselinov uskoro će se venčati, a detalji glamuroznog venčanja će vas oduševiti.

foto: Instagram
foto: Instagram

Đorđe Đoković je nedavno zaprosio svoju devojku Sašku Veselinov, a svadba će se održati na dve lokacije. Najpre će slavlje biti u Beogradu 12. septembra, zajedno sa crkvenim venčanjem, a nakon toga slaviće se i u Crnoj Gori.

 

Đorđe i Saška su isplanirali do detalja ovaj, za njih, najvažniji dan, pa će tako gosti imati priliku da slave i uživaju u luksuznom kompleksu Portonovi koji je sve popularniji među javnim ličnostima.

Otkriveno je i da će na morskoj proslavi biti dres kod koji će gosti morati da ispoštuju, a ne sumnjamo da će sve biti organizovano sa stilom.

 

Podsetimo, najmlađi Đoković je devojku zaprosio na Kalemegdanu, a pisalo se kako je odabrao skupoceni prsten od 10.000 evra. 

- Iako je bilo pitanje dana kada će se njih dvoje veriti, Đole je želeo da taj korak bude veliko iznenađenje za Sašku. Kada je dobio amin od članova porodice, obavestio je dva najbolja druga i njenu najbolju drugaricu. Odlučio se za intimnu veridbu na Kalemegdanu jer ju je prvi put poljubio upravo na tom mestu na kom ju je verio. Imao je veliku tremu, ali je na kraju sve ispalo kako je zamislio - rekao je izvor za Alo.

 

Đorđu je u odabiru prstena pomogla mama Dijana, a mnogobrojne pozitivne reakcije su se nizali, kao i čestitke sa svih strana ovom mladom paru.

 

 

makonda-tracker