POGLEDAJTE

Bajkovita venčanica i seoska idila: Narodni poslanik i poznata političarka stali na ludi kamen (FOTO)

0

Mladi političar i političarka su nakon dugogodišnje veze priredili bajkovito venčanje na jednom imanju van Beograda.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Nina Stojaković i Pavle Grbović su rešili da svoju dvogodišnju vezu krunišu brakom, a glamuroznoj proslavi je prisustvovala porodica i veliki broj prijatelja. Venčanje se održalo na salašu u Čeneju, a cela dekoracija je bila pažljivo odabrana.

 

Nina i Pavle su mladi političari, a on je i narodni poslanik. O svom privatnom životu dosad nisu mnogo govorili. Ceremonija nadomak Novog Sada je počela u kasnim popodnevnim časovima, a sudeći po Instagramu, žurka je trajala dugo i atmosfera je bila odlična.

Mlada je imala elegantnu i nesvakidašnju venčanicu s dužim šlepom, a posebnu pažnju je privukao i beli veo na kom je bilo napisano "moj verni Sančo Pansa". Mladoženja je imao klasično crno odelo, dok se Nina u nastavku proslave presvukla u drugu haljinu i nastavila žurku do kasno u noć.

 

1 / 12 Foto: Privatna Arhiva

 

Romantičnom venčanju su prisustvovali brojni prijatelji, a cela organizacija je podsećala na prave filmske proslave, s obzirom na to da Nina i Pavle važe za jedan od najlepših parova na političkoj sceni, to i ne čudi.

 

Da podsetimo, Nina se našla u žiži javnosti nakon što je odlučila da progovori o nasilju koje je njena rođena sestra Lidija trpela od tadašnjeg partnera repera Uroša Radivojevića, poznatijeg kao Numero. 

 

Ona je napomenula da je njena sestra otišla da prijavi nasilnika, ali da su joj u policiji rekli da nema dovoljno dokaza, jer nije imala nikakav izveštaj lekara o zadobijenim povredama. 

 

 

makonda-tracker