s potpisom slavne dizajnerke

2 venčanice, francuski til i italijanski glamur: Udala se zvezda čuvene serije, a o njenim haljinama priča Holivud

0

Američka glumica i zvezda popularne serije Moderna porodica, Sara Hajland, udala se za rijaliti zvezdu Velsa Adamsa nakon nekoliko odlaganja venčanja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sara Hajland i Vels Adams venčali su se napravili veličanstvenu proslavu na otvorenom u Kaliforniji, a mlada je nosila čak dve venčanice sa potpisom slaven Vere Vang.

 

Vels je inače radijski voditelj, ali je javnosti poznat po učešću u različitim televizijskim formatima, dok Saru svi znamo iz Moderne porodice. Ovaj par je venčanje odlagao čak dva puta zbog pandemije, a sad su njihov dan ulepšali brojni poznati prijatelji, među kojima i Sofija Vergara i Vanesa Hadgins.

Mlada je za samu ceremoniju odabrala impresivnu balsku haljinu boje slonovače sa visokim prorezom i rukavima od francuskog tila, kako je sama Vera Veng rekla, dugački veo od italijanskog tila je imao ručno apliciran obrub od posebne čipke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Stajling koji oduzima dah upotpunila je belim salonkama sa kristalima i dijamantskim nakitom.

 

Nakon ceremonije, došlo je vreme za žurku, pa se mlada presvukla u nešto udobniju varijantu, takođe s potpisom slavne dizajnerke. Ovog puta je uzela tanju belu haljinu od italijanskog krepa i sa drapiranim rukavima od tila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Slavna Vera Vang je jednom prilikom rekla kako ženama nudi priliku da odaberu nešto posebno za svoje venčanje i da istraže svoju kreativnost, ali i svoje tipove tela.

 

makonda-tracker