Veselje

Pažljivo su birali SVAKI DETALJ: Pogledajte BAJKOVITU svadbenu dekoracija u domu Katarine Grujić

0

Oni su izabrali posebne detalje koji će krasiti njeno dvorište. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Svadbeno veselje pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića jedno je od venčanja o kojem javnost priča već nekoliko meseci unazad. Kako je i mlada sama nedavno na rođendanu Anastasije Ražnatović gde je popričala sa sedmom silom istakla je kako sada nema toliku tremu kao što je imala pred građansko venčanje, ali da je jako uzbuđena. 

 


Trema? Znate, Marko je već moj, pa je moj! Mi smo već u braku. Nadam se da će sve biti onako kako sam zamislila, ne znam. Imaću tremu verovatno sad kad počne sve — kazala je Katarina Grujić, piše Blic. 

 

Sada se na društvenim mrežama pojavila dekoracija njenog doma, a ako je suditi po snimku koji je objavila njena sestra u domu Grujića sve je spremno za veliko slavlje. Dominira bela boja, te su svuda beli buketi, beli stolovi, a tu je i beli venac koji krasi njihovu kuću. 

 

Katarina Grujić, Katarina Grujić dom
foto: Instagram Printscreen

Očigledno se vodilo računa o svakom detalju i da sve bude na svom mestu, tako da se sva dekoracija uklopila uz zelenilo u njenom dvorišu. 

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

 

Prošle godine smo odradili građansko venčanje. Sada je ostala crkva i ta velika žurka. Jedva čekam, pripremila sam tri venčanice, sve je gotovo, torta, dekoracije... Jedino nas gosti zezaju, neki se dodaju, neki oduzimaju, tako da će tu možda biti problema — kazala je Katarina, na rođendanu pomenute koleginice. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker