da li se vama dopada?

Kim ih je ignorisala na Met gali — da li će i SADA? Kortni Kardašijan u bizarnom autfitu spremna da treći put kaže DA

1

Najstarija sestra Kardašijan u Italiji će po se po treći put udati za svog dragog

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Najstarija sestra iz porodice Kardašijan, Kortni udaje se u Italiji i svom partneru Travisu Barkeru izgovoriće sudbonosno "da", posle prethodne dve ceremonije koje je imala u Las Vegasu i u Južnoj Kaliforniji. 

 

Slavlje je počelo 20. maja, kada su u Italiju pristizali gosti, a među onima koji su privukli najviše pažnju bile su Kortnine sestre - Kloi Kardašijan, Kim Kardašijan, Kajli Džener, Kendal Džener kao i njihova majka Kris Džener. 

 

Međutim, ono šta je ponovo izazvalo veliku pažnju jestu odevne kombinacije Kortni Kardašijan i njenog izabranika Travisa Barkera. Njih dvoje su se odlučili za gothic kombinacije pa su oboje bili u crnom. 

 

Rijaliti zvezda je nosila crnu mini haljinu koja je isticala njenu figuru, a dizajnirana je i tako da nagasi i dekolte one žene koja se odluči za ovakav model. 

 

Odlučila se i za crne sandale koje je uklopila uz crno-plavi veo koji je nosila preko lica. Njen partner se odlučio za crni komad garderobe koji je bio najupečatljiviji deo njegovog stajlinga. 

 

Na Tviteru se šire razni komentari od toga da Kortni izgleda bizarno, do toga da joj je haljina izvanredna, a nađu se i šale u kojima se tviteraši šale kako se Kortni udala za Voldemora - lika iz filma "Hari Poter". 

 

Kim se takođe pojavila u crnoj toaleti koja se ukpala uz stil koji je izabrala i Kortni, pa je obukla crnu haljinu i ukrasila ju je zanimljivim komadima. 

Kajli i Kloi su se pojavile u svetlijim modelima, tako da je Kloi obukla kratku braon haljinu, dok se Kajli odlučila za cvetnu koja je u osnovi bež.

I Kendal je ostala u istim tonovima, samo je ne svom kompletu imala zanimjive detalje. 

 

 

 

makonda-tracker