uspomene i karijera

Aca Lukas prvi put govori o Marini Tucaković nakon njene smrti: Ona ga je najbolje poznavala i čitala tanana osećanja

0

Pevač nije bio u prilici da prisustvuje Marininoj sahrani ali će ona večno biti u njegovom srcu.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Vest da nas je nedavno napustila talentovana Marina Tucaković koja je svoj život posvetila pisanju vanvremenskih numera i time ušla u legendu i večno sećanje rastužila je kako narod, tako i  muzičare kojima je godinama neizmerno pomagala da iskažu sve svoje emocije.

 

Jedan od njih bio je i Aca Lukas koji je sarađivao sa Marinom i beskrajno joj verovao. Njen odlazak ga je veoma ganuo, a sada otkriva kada je dogodio njihov poslednji susret.

 

"Naš poslednji kontakt je bio kada sam snimio pesmu "Voliš li me", pošto je to poslednja pesma koju mi je ona napisala. Posle toga se nismo više videli." - rekao je pevač i dodao da stihove koje mu je ona napisala sada izvodi sa posebnom emocijom.

 

Aca Lukas
foto: kurir tv

"Svako veče otpevam pesmu "Sunce ljubavi" od Džeja i uvek najavim da pevam pesmu mog omiljenog pevača i druga i nikad prežaljenog Džeja, a skoro kad sam pevao rekao sam da je otišla još jedna velika osoba koja je napisala ovu Džejevu pesmu - Marina Tucaković. Nekoliko pesama posle tog bloka pevam Sinanove pesme, Šabanove i Tomine. Volim da se setim legendi i pevača koje volim. Nemam šta da kažem o Marini osim da je najbolji testopisac koji će ikad da se rodi ovde. Puna emocije. Pogotovu je meni pisala tako pesme jer me je poznavala veoma dobro, kao da sam ih ja pisao." - završava Lukas. 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker