velika ljubav

Oduševljena je snahom: Motivaciona govornica stupila u BRAK sa bratom poznate pevačice (FOTO)

2

Sa bajkovitog venčanje je izveštavala Maja koja je priznala da od toga dana ima rođenu sestru, a da je Markova i Anina ljubav vanvremenska.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pre nekoliko dana organizovano je glamurozno venčanje Ane Bučević i Marka Nikolića, rođenog brata pevačice Maje Nikolić, a ova ljubavna priča se viđa jednom u dve decenije, po priči nijihovih najbližih.

 

Maja je putem svog Instagram profila podelila video sa proslave, a emotivne reči upućene snajki dugo će odzvanjati.

 

Dobro došla, Ana draga, ljubavi, dobro nam došla u porodicu. Danas sam najsrećnija na svetu. Nikada nisam prisustvovala romantičnijem zavetu ljubavi i zahvalna sam što smo duhovne sestre, rod, ljubav za ceo život i više od života. Od danas imam rođenu sestru — napisala je s ponosom pevačica.

 

Poznata motivaciona govorina se u razgovoru za magazin Hello prisetila kako je počela njihova bajkovita ljubavna priča.

 

 Naša priča je toliko fascinantna i svemirom orkestrirana da je prepričavam na svojim seminarima. Kada bih je prenela do detalja, zauzela bi dve stranice. Ukratko, moja seka Nada javila mi je da je imala coaching sa muškarcem stvorenim za mene, a isto je rekla i Marku. Onda nas je pustila da se sami nosimo s tom informacijom i vidimo šta ćemo. Tu poruku smo od nje dobili na Dan zaljubljenih 2020. godine. Sutradan smo se Marko i ja prvi put čuli i tog dana počela je lakoća našeg odnosa. Sreli smo se desetak dana kasnije u Zagrebu, na mom seminaru. Tada smo se prvi put poljubili i nastavili da se ljubimo do danas. Volimo da kažemo da su nam se duše zaljubile pre nego što su nam se tela spojila — s zanosom je rekla Ana koja je konačno doživela istinsku emociju.

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Šarmantni par je ispričao detalje priprema za venčanje, a oboje su ispunili svoje zamisli.

 

Marko je bez mog znanja zakazao datum venčanja: 2. 2. 2022. Svadba je planirana sa lakoćom i ležernošću, kako i živimo. Sve je teklo savršeno. Ja sam, inače, vrlo organizovana, pa sam na vreme kontaktirala sa svima i sve dogovarala, pa nije bilo nikakvog stresa. Znala sam da će svadba biti u Beogradu jer je to moj duhovni dom. Uvek kažem da sam rođena u Splitu, a da mi je duša iz Beograda. Taj grad i ljudi u njemu toliko su mi dali da nije postojala druga opcija osim da ovde okupimo sve drage osobe i zajedno sa njima pro slavimo nasu ljubav. Venčali smo se u predivnom gradiću Tuln na Dunavu, pored Beča. Tog dana uz nas su bila naša deca i prijatelji iz Austrije. Svadba je održana tri dana kasnije u jednom hotelu gde uvek od-sedamo kad smo u Beogradu — istakao je Marko za Hello.

 

 

 

 

 

makonda-tracker