PRESREĆNA

ANA BUČEVIĆ PRESREĆNA: Podelila radosne VESTI i do detalja opisala najromantičniji TRENUTAK sa našim poznatim MUZIČAROM

1

Jedna od najpoznatijih motivacionih govornica sa naših prostora Ana Bučević, podelila je sa javnošću lepe vesti, ne skrivajući sreću i uzbuđenje

foto: Instagram
foto: Instagram

SplićankaAna Bučević (42) potvrdila je nagađanja priznavši da se verila i da će se uskoro udati za našeg poznatog muzičara i producenta Marka Nikolića, piše hrvatski Story.

 

- Vidno sam bila iznenađena. Predivna subota u našem domu, svi kod kuće opušteni i u našem ritmu i Marko dolazi do mene, uzima me nežno za ruku i klekne. Marko je inače jako romantičan i svako malo mi priredi neki predivan ljubavni trenutak. Govorio je predivne reči o nama i našoj ljubavi, ali kada je izvadio kutijicu s prstenom, shvatila sam da me prosi. Plakala sam i smala se u isto vreme. Predivno i romantično je to odradio. Baš kakav Marko i jeste. Zaista sam bila iznenađena. Deca su znala da će me zaprositi i svi su bili uzbuđeni i spremni za taj trenutak. To je celom činu dalo posebnu čar - opisala je.


- Nakon prosidbe sam saznala da je Marko kada smo poslednji put bili u Splitu mojoj mami već rekao da planira da me zaprosi. A i mojoj Nadi. Svi su srećni. I Markova porodica i moja. Svedoče i oni koliko smo se našli kao partneri i kakvu ljubav živimo, pa kako da svi zajedno ne slavimo ljubav? Presrećna sam da ga je i moj tata upoznao pre nego je napustio ovaj svet i da je bio jako srećan i miran gledajući moju sreću i našu ljubav - dodala je.

 

Ana je priznala kako još ne razmišlja o odjeći koju će nositi na venčanju, kaže da je od samog tog čina preplave emocije. Važno joj je, kako navodi, da deci sopstvenim primerom šalju poruke da za 'živeti ljubav nikada nije kasno'.

Slavlje će, otkrila je, napraviti za sve najbliže jer vole da budu okruženi dragim ljudima, dobrom pesmom i da slave ljubav.

 

Ana Bučević, Marko Nikolić
foto: Instagram

Naime, Splićanki će ovo biti treća sreća.

 

Podsetimo, Ana iza sebe ima dva braka, a i njen verenik, koji u Beču živi dvadesetak godina, već je bio oženjen te je otac troje dece - ćerke Lene i sinova Luke i Petra. Troje tinejdžera posle razvoda njihovih roditelja ostalo s majkom u Beogradu, no tatu i Anu često posećuju u Beču. Anin sin Lukas živi s njima, a u Beču je krenuo u prvi razred. Zbog školskih obaveza, Anina je ćerka ostala je u Splitu s tetom Nadom. Čim maturira pridružiće se mami i bratu koje u Austriji redovno posećuje, piše Gloria.


Ana i Marko zajedno su već dve godine. Njihova ljubav otkrivena je u julu 2019., a zajedno žive od prošle jeseni.

 

- Marko je iscelio sve ono žensko u meni. Za mene je definicija muškarca. Pre svega je jako osveštćen i duhovan što svi znate da je za mene najvažnija kategorija umeća življenja. Ostvaren je poput mene i nije želeo nekoga da ga upotpuni, već nekoga s kim će svoju potpunost da podeli. Ja sam bila spremna da provedem svoj život sama, baš kao i on. I kada se spoje dvoje ljudi koji su već srećni, taj odnos može samo ekspandirati dalje. Nežan, romantičan, duhovit, ostvaren, predivan tata. Zahvalnost je njegovo prirodno stanje. Osećaj sigurnosti koji mi pruža kao glava porodice dozvoljava mi da uz njega budem žena. Često kažemo da ako bi trebalo da našu ljubav opišemo u jednoj reči ta reč bila bi lakoća. Nikada se nisam osećala ovako voljeno pored nekog muškarca - zaključila je.

 

 

makonda-tracker