rešila je da sebi olakša

SAZNALA SAM ZA IZBORE KOJE JE DONOSIO BEZ MOG ZNANJA: Ana Bučević iskreno o RAZVODU i porukama koje će vam značiti!

0

Mnogi svakodnevno slušaju poučne videe, koje Ana kreira, a sada se i na vlastitom primeru vidi koliko je jaka i racionalna!

foto: Instagram/printscreen

Jedna od najpoznatijih motivacionih govornica na našem prostoru, Ana Bučević objavila je na svom instagram profilu da se razvodi od dugogodišnjeg partnera Saše Dvornika. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Ana Bučević ? (@safariduha) on

 

Mnogi ljubitelje njenog lika i dela, veoma su potreseni ovom vešću. Iako je Ana ona koja svoju publiku svakodnevno motiviše i usmerava da uvek u životu vide "više dobro", i njoj se dogodila nepredviđena situacija, koju je morala da reši na najbolji mogući način. 

 

Iskrenom porukom objasnila je šta se zapravo događa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Ana Bučević ? (@safariduha) on

 

"Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka pre nekoliko meseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posledice štetile našoj porodici. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati. Ćutala  sam do sada iz više razloga. Htela sam mu pomoći da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htela sam da osvesti svoje izbore i gde će ga odvesti. Htela sam, što i jesam u našoj intimi rešiti sa zavodom za socijalnu skrb da mi pomognu savetima kako da sa izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu. Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Nažalost, on ni ovog trenutka nije svestan izbora koje i dalje donosi. Jasni su meni obrambeni mehanizmi i napade kao obrane. To je čovek kojeg sam ludo volela 7 godina i dala mu svoje puno poverenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i šta ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga poverenje shvatiš da onog najvažnijeg za srećan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker