uspešna žena

"U STABILNOJ SAM VEZI VEĆ SEDAM GODINA": Maja Nikolić priznaje da ne živi od pevanja, već je sama svoj GAZDA! (FOTO)

0

Pevačica je istakla da se nada unucima, jer njen stariji sin ima verenicu.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Maja Nikolić pre nekoliko dana predstavila je svoju novu numeru "Putokaz" i time najavila svoj veliki povratak na muzičku scenu.

 

S obzirom na krizu koja je pogodila pevače usled pandemije virusa korona, ona ističe da za nju nema problema, jer je godinama svoj gazda.

 

"U stabilnoj sam vezi već sedam godina i imamo porodičnu firmu. Meni je muzika hobi, ne živim od pevanja i nemam egzistencijalne probleme. Imam kuću u centralnoj Šumadiji, svoje brdo i reku i priroda me spasIla", otkrila je pevačica.

 

Nikolićeva se pohvalila i naslednicima, na koje je veoma ponosna  a kako kaže, ne bi imala ništa protiv da se uskoro ostvari i u ulozi majke.

 

"Ponosna sam na oba sina. Novak ima verenicu, žive zajedno i možda ću uskoro da postanem baka i da imam svadbu u porodici. To je nagrada svakoj majci u bilo kojim godinama. Moji najvredniji trofeji su moji sinovi Novak i Lazar i unuci, kada dođu na svet. Nemam problem sa tim što ću biti mlada baba, jedva čekam", ističe Maja.

 

 

Za sebe tvrdi da poseduje posebnu energiju i zbog nje je i dalje detinjasta.

 

"To je do moje energije i harizme. Tako je bilo i kad sam iz školske klupe krenula, pa do dan danas. Direktor gimnazije "Svetozar Marković" iz Niša mi je iz školske kase pozajmio novac za autobus da dođem za Beograd. Bukvalno nisam imala za prevoz, a ni za hranu. Iz školske klupe sam ušla u balsku haljinu i dobila tri prve nagrade s pesmom "Odlazi". Imate pevače kao što je Čola, koji do kraja života ne mora da snimi nijedan hit, a trajaće 100 godina jer ima harizmu. Takav je bio i Šaban Šaulić. I ja, gde god se pojavim, nešto nastane. Ne umem da objasnim taj fenomen", izjavila je Maja.

 

 

 

 

makonda-tracker