ženstveno

Naslednica imperije obožava VALENTINO: Paris Hilton nikad elegantnija na romantičnoj večeri sa verenikom Karterom (FOTO)

0

Paris je oduševila dame širom sveta modnom kombinacijom koja odiše sofisticiranošću.

Paris Hilton
foto: Profimedia, Paul Morigi

Bogata naslednica i multimedijalna ličnost Paris Hilton uživa u ljubavi sa izabranikom Karterom Reumom, a paparaci ih neretko viđaju širom Amerike veoma zaljubljene i srećne.

 

Iako se mesecima nagađalo da je Hiltonova u drugom stanju, onda je nedavno istakla da ta informacija nije tačna, a tome se godinama nada kako je nedavno potvrdila:

 

— Nisam trudna. Ne još — rekla je Paris i iskreno dodala: — Čekam dok ne prođe venčanje. Trenutno mi se šije venčanica i želim da budem sigurna da će izgledati predivno i da će mi stajati savršeno.

 

Proteklog dana sa izabranikom izašla je na večeru u prestižni restoran "Fiola Male" u Vašingtonu za koju je izabrala svečanu toaletu  koja je naglašavala ženstvanost, eleganciju i otmenost.

 

1 / 4 Foto: Profimedia, Paul Morigi

 

Paris neretko možemo videti u modnim brendovima "Oskar de la Renta""Šanel" ali je za ovu priliku odabrala je odevnu kombinaciju koju potpisuje "Valentino".

 

Crnu, svilenu haljinu naglasila je strukiranim sakoom, lateks čarapama i sandalama sa nitnama koje su doprinele šik utisku.

 

Sudeći po izjavama, javnim istupanjima i imidžu koji neguje publika je stekla utisak da je Hiltonova dobila na ozbiljnosti i mudrosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker