rekla je "da"

Nekoliko venčanica, tri dana slavlja, bezbroj poznatih: Kad se udaje Paris Hilton, to izgleda ovako!

0

Naslednica čuvene američke porodice Hilton rekla je "da" Karteru Reumu, a oči tamošnje javnosti uprte su u glamuroznu ceremoniju kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Paris Hilton (40) i Karter Reum (40) zavetovali su se na večnu ljubav na imanju Parisinog pokojnog deke Barona Hiltona u Bel eru, nakon nekoliko dana odlaganja i menjanja planova o tome gde će se održati venčanje.

 

Dok nas najpoznatija naslednica na planeti ne počasti svim detaljima, evo šta je jedino poznato...


Slavlje bi trebalo da traje tri dana, a počelo je prijemom na luksuznom imanju, nakon čega će uslediti proslava u karnevalskom duhu na pristaništu, pa klasično slavlje praćeno elegancijom.

 

Kako su mediji pisali, Paris se presvukla nekoliko puta, a na Instagramu je do sad pokazala samo jednu fotografiju u venčanici, na kojoj se vidi samo veo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Prema nekim spekulacijama, dizajn njene glavne venčanice, jer je planirano da nosi više njih, potpisuju ili Valentino ili Oscar de la Renta. Njeni predstavnici za štapmpu demantovali su da će Valentino biti zadužen za centralnu venčanu haljinu, ali su paparaci nedavno primetili Paris sa sestrom Niki u jednoj od prodavnica ove kuće, a poznato je da se Parisina sestra udala u modelu pomenutog brenda.


Njene deveruše su Hale Hemond, Tesa Frefin fon Valderdorf, Vitni Dejvis, Fara Andjufri, a sve su nosile roze haljine brenda Alice + Olivia. Veče pre svadbe, Paris je u skladu s tradicijom provela sa svojom majkom Keti.


Budući da se Paris godinama bavi didžejingom, mnogi su očekivali da makar u jednom delu svadbe ona zabavlja goste, ali je ranije najavila da verovatno od žurbe i stresa neće moći da pušta muziku lično.


Paparaci su fotografisali veliki broj poznatih kako stiže na Parisino i Karterovo slavlje, a na spisku zvanica su Kim Kardašijan, Kris Džener, Rejčel Zoe, Ema Roberts i mnogi drugi...

 

1 / 6 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker