uzorna mama

Dete i mamurluk ne idu zajedno: Nikolija otkrila kako izgleda njen i Reljin život otkad im se pridružila Rea

0

Relja Popović i Nikolija Jovanović bili su poznati i po tome što obožavaju klabing, a dolazak njihove ćerkice na svet sve je promenio...

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

Ja svoj posao sada doživljavam kao izlazak, radim vikendom, u klubovima sam i odlično se provodim na svojim nastupima. I prioreteti su sada drugačiji, i Relji i meni nije do izlazaka i svaki slobodan trenutak provodimo sa detetom jer ne idu dete i mamurluk zajedno. To više nije način života koji nam odgovara", priznaje pevačica.

Relja Popović iskreno o braku i odnosu sa suprugom: Nikolija i ja planiramo proširenje porodice

 

Iako su u vezi nešto više od dve godine, a njihova ćerka Rea ima devet meseci, Nikolija i njen verenik Relja Popović još nisu izgovorili sudbonosno „da“.

Verujem u zajednicu i verujem u skladan odnos. Ništa mi ne menja da li je na papiru ili nije, već da to u stvarnosti bude brak kakav treba da bude", kaže pevačica.

 

Tonight VIP Club Munich!!!! X @reljarelja #germany

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

 

Početkom godine, Nikolijinom vereniku, mladom reperu, preminula je majka, što je bio veliki udarac za njega. Relji je u tom trenutku najveću podršku pružila Nikolija, koja se nije odvajala od njega.

Rea i ja smo, zajedno sa Reljinim bratom i njegovim prijateljima, sigurno bili njegov oslonac u teškom periodu koji je imao. Bili smo sve vreme oko njega i za njega, i uvek smo tu", kaže Nikolija.

 

makonda-tracker