uzorna mama

Dete i mamurluk ne idu zajedno: Nikolija otkrila kako izgleda njen i Reljin život otkad im se pridružila Rea

0

Relja Popović i Nikolija Jovanović bili su poznati i po tome što obožavaju klabing, a dolazak njihove ćerkice na svet sve je promenio...

foto: Instagram
foto: Instagram

Atraktivnoj ćerki poznate folk zvezde nije bilo lako da odrasta uz svoju majku, ali ni da se izbori za svoje mesto na estradi. Mlada mama i pop pevačica Nikolija Jovanović uspela je da se izbori za svoje mesto na estradnoj sceni Srbije.

 

Uživanje na plaži je najzabavnije u maminom naručju: Nikolija otkrila neodoljiv detalj s Reinog prvog letovanja

U početku su je svi povezivali sa majkom, folk zvezdom Vesnom Zmijanac, ali je ona vremenom pronašla način da je sada svi znaju kao Nikoliju, bez odrednice „ćerka poznate pevačice”.

Vesna Zmijanac, njena majka, nekoliko puta je istakla da se kaje što nije provodila više vremena sa svojom ćerkom, već je jurila karijeru. Nikolija za priznaje da je tek danas, kada je i sama majka devojčice Ree, može da nađe opravdanje za to što joj Vesna nije posvećivala dovoljno pažnje.

 

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

Tek sada potpuno razumem Vesnu, nakon što sam postala majka. Ona mi u poslednje vreme stalno prebacuje i govori: „Eto vidiš kako je meni bilo, umrla bih, a ti ne bi znala da si doživela istu sudbinu kao ja", otkriva Nikolija.

S obzirom na to da je pevačica pre nego što je postala majka bila poznata po hedonističkom načinu života, dolaskom ćerkice sve se promenilo. Ona priznaje da joj je sada najvažnije vreme koje provodi sa Reom, koja je u potpunosti promenila njen način života. Od prave parti devojke do uzorne majke.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker