stižu rode

Vlado Georgiev uzbuđeno saopštio najlepše vesti: Ljudi, opet ću postati tata

1

Popularni pevač i njegova izabranica Milica Samardžija ovih dana su srećniji nego ikada jer će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Vlado Georgiev otkrio je da postaje tata po drugi put, piše Kurir. Kantautor se pohvalio na skupštini Sokoja da je njegova nevenčana supruga Milica ponovo trudna, zbog čega su usledile brojne čestitke od njegovih kolega i saradnika.

 

Nije mogao da zadrži emocije: Vlado Georgiev u suzama

Ljudi, pre nego što načnemo neku temu, moram da vam otkrijem jednu prelepu vest. Moja Milica je u drugom stanju i ja ću opet postati tata. Presrećan sam, očekivao sam to ovih dana", rekao je pevač na sednici, nakon čega je dobio gromoglasan aplauz.

foto: Dragan Kadić

Vlado je bio toliko uzbuđen kad je saopštio vest da je malo nedostajalo da zaplače od sreće.

 

Trenutak koji će pamtiti celog života: Vlado Georgiev otkrio PRVE REČI svoje mezimice Sofije!

 

- Barba je oduvek želeo da ima više dece. Nakon što mu se prošle godine rodila ćerka Sofija, on je rekao ženi da neće praviti pauzu u širenju porodice. Kad je saznao da mu je žena opet trudna, mnogo se obradovao. Pored njega, najsrećniji su bili njegovi roditelji, koji jedva čekaju da im se rodi unuče. Oni pored Sofije imaju još dve unuke, ćerke Vladinog brata - završava naš izvor.

makonda-tracker