rođendansko Slavlje

Katarina i Milan Gromilić: Svako dete je blagoslov (FOTO)

0
Baletski igrači i supružnici Katarina i Milan Gromilić opisuju kojim vrednostima uče ćerke Laru i Hanu i šta je u njihovu svakodnevicu unela petomesečna beba Maša, čijim su rođenjem dosanjali svoj san o velikoj porodici

 

 

foto: Privatna Arhiva

 

- Smatramo da je najbolje takozvano učenje po modelu. Možete vi deci da pričate koliko hoćete, ali ako ona na vašem primeru to ne vide, sve je uzalud. Možete im pričati da ne psuju, ali ako se vama omakne psovka, ne možete od njih očekivati da to neće ponoviti. Mi se vodimo time da im budemo uzori lepog ponašanja kako bi znale šta znači biti fin, odmeren, kulturan. Trudimo se da im usadimo prave vrednosti.

 

Pre pet meseci skladna porodica postala je bogatija za još jednu devojčicu, malenu Mašu, s kojom sestre uživaju da se igraju i da je zabavljaju.

 

Milan Gromilić dobio treću ćerku: Danas je moja Katarina donela na svet jednu malu čarobnu princezu...

 

- Ona je najbolja beba na svetu i to kažu svi koji su je videli. Dobra je, mirna i umiljata. Videćemo još koliko, ali nadamo se da će potrajati. Nama svima liči na Laru kad je bila mala, a pošto se Hani to ne dopada, ona kaže da Maša liči na sebe – kroz osmeh govori ponosna majka, a Milan opisuje kako se sestre odnose prema najmlađem članu porodice i život sa četiri žene u kući.

 

- Uživaju da se igraju s njom i da je zabavljaju. Omiljeno im je da prave razne predstave i koncerte po kući, a Maša im je najvernija publika. Divno je živeti sa četiri princeze. Svaki radni dan završava se zagrljajem, osmehom i maženjem – zaključuje ponosni otac. 

 

Sestre su uživale u zanimljivim igrarijama koje su ovim povodom organizovane.

 

Piše: Jelena Ristić

makonda-tracker