rođendansko Slavlje

Katarina i Milan Gromilić: Svako dete je blagoslov (FOTO)

0
Baletski igrači i supružnici Katarina i Milan Gromilić opisuju kojim vrednostima uče ćerke Laru i Hanu i šta je u njihovu svakodnevicu unela petomesečna beba Maša, čijim su rođenjem dosanjali svoj san o velikoj porodici

 

 

foto: Privatna Arhiva

 

- Organizacija s troje dece nije nimalo jednostavna, naročito kada imaju vanškolske aktivnosti. Pošto je beba i dalje mala, ja sam stalno s njom, a Milan je više posvećen starijim devojčicama, naravno, koliko mu posao to dozvoljava. Hvala Bogu što su bake zdrave, vitalne i žele da pomognu. To nam mnogo olakšava život. Trudimo se da, koliko god da nam je teško, sve postignemo, da deca to ne osete i da svaka od njih tri dobije maksimalnu pažnju.


Princeze stižu kući: Milan Gromilić izveo suprugu i ćerkicu iz porodilišta (FOTO)

 

Iako Katarina i Milan priznaju da je danas zahtevno biti roditelj, ne odustaju od misije da svoje naslednice nauče pravim vrednostima.

 

- Današnje vreme takvo je da je izazov uopšte upustiti se u roditeljstvo. Uspeh je ako postignete i od jednog deteta da formirate dobrog čoveka, a kamoli od troje. Naš zadatak je da pođemo od sebe i da kao pojedinci pokušamo nešto da promenimo oslanjajući se na prave vrednosti, one koje nisu aktuelne u današnje vreme, a podrazumevale su se kad smo mi bili deca. Najvažnije je da, uz mnogo truda, deci od najranijeg detinjstva to usadimo, počevši od najosnovnijih molim, hvala, izvini, oprosti. Toga danas skoro da nema. Svako dete je blagoslov i što ih je više, to je lepše. Oduvek smo želeli makar troje dece i ta želja nam se ispunila. Presrećni smo i uživamo – iskrena je Katarina, dok se njen suprug nadovezuje na priču o vaspitavanju dece:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker