deca su njihovo najveće blago

Nikada nije kasno za najlepši životni poklon: Poznate dame koje su postale mame u 5. deceniji (FOTO)

1
Nakon što su se ostvarile na polju karijere i pronašle pravog partnera, ili odlučile da budu samohrane majke, ove poznate dame rodile su nakon četrdesetog rođendana.

 

Na ovoj listi našla se i jedna poznata dama koja je mama postala u 6. deceniji. Publika je glumicu Ljiljanu Jakšić Salvetu zavolela kroz seriju Kursadžije, a tek se sa 52 godine ostvarila kao majka i svoj život u potpunosti je posvetila odgajanju naslednice. 

 

foto: Luka Šarac

Često ističe kako je tek sada svesna da joj je do trenutka kada je uzela bebu u ruke sve delovalo besmisleno.


Ljiljana Jakšić Salveta: Borim se za svoju jedinicu

 

Ćerka je jednostavno zaokružila i upotpunila njenu priču. Svoju naslednicu donela je na svet postupkom veštačke oplodnje, a mnogi su je u periodu dok je bila trudna nazivali i Majka Hrabrost.

 

Leontina Vukomanović takođe se ostvarila kao majka u četrdesetim godinama i rodila ćerku Luciju kada je i počela nova etapa u njenom životu. Otkrila je da ju je rodila u pravo vreme, kada se već ostvarila na privatnom i poslovnom planu, i postala dovoljno zrela da se posveti toj ulozi koja je sada potpuno okupira.

 

foto: Andreja Damnjanović

Za decu nikada nije kasno: Leontina Vukomanović otkrila čari majčinstva u 40. godinama

Ne, samo sam sa 26 imala potrebu da imam porodicu i dete, a nakon toga nisam osećala ni godine, ni protok vremena. Kada se navikneš na jedno, vrlo je lako ne razmišljati ni o čemu drugom", rekla je pevačica.

 

Glumica Danijela Vranješ 9. januara ove godine postala je majka u 43. godini. Na svet je donela ćerkicu Emu, a njoj i bubnjaru Igoru Maleševiću ovo je prvo dete.

 

Ljubav koja se ne može rečima opisati: Prva fotografija naslednice Danijele Vranješ (FOTO)

 

Moji lepotani:)

A photo posted by Danijela Vranjes (@danijelavranjesica) on

 

makonda-tracker