deca su njihovo najveće blago

Nikada nije kasno za najlepši životni poklon: Poznate dame koje su postale mame u 5. deceniji (FOTO)

1
Nakon što su se ostvarile na polju karijere i pronašle pravog partnera, ili odlučile da budu samohrane majke, ove poznate dame rodile su nakon četrdesetog rođendana.
foto: Story Press, Vladimir Šporčić
foto: Story Press, Vladimir Šporčić

Zvezde koje koje se odlučuju za majčinstvo u četrdesetim su sve brojnije. Neke od slavnih dama koje su napunile 40 i više godina čekaju svoju prvu bebu, dok neke sada postaju mame po drugi ili treći put.

 

Severina je u 40. godini prvi put postala mama. Porođaj pevačice je bio veoma komplikovan i obavljen carskim rezom. Uprkos tome, za samo pet meseci Severina se vratila u top formu, objavila singl “Italiana” i krenula na letnju turneju.

 

foto: Story arhiva

Severina u zagrljaju holivudske zvezde: Moj najdraži glumac! (FOTO)

 

Često izjavljuje da joj je sin Aleksandar doneo najveću sreću u životu, iako su prvi meseci majčinstva bili pomalo teški.

 

Voditeljka Maja Žeželj svoje prvo dete, ćerku Lenu rodila je u 41. godini, a dve godine kasnije na svet je donela dečaka Marjana.

 

foto: Vladimir Šporčić

Maja Žeželj: Zaveštala sam svoje organe

Često kažem da je dobro što se nisam ranije porodila, sada bih imala petoro. Prvi put sam se pitala da li sam stvarno trudna i radila sam testove, dok sam drugi put posle nedelju dana jednostavno znala. S prvim detetom stomak mi se samo nazirao, a s drugim mislim da sam dve nedelje bila trudna, a stomak mi je bio kao da sam u četvrtom mesecu", ispričala je svojevremeno voditeljka. 

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker