najnežnija osećanja

Filip Živojinović na predivan način čestitao rođendan devojci koju voli najviše na svetu: Zaljubio sam se u nju čim sam je video (FOTO)

2
Sin proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića, koji je u dugoj i srećnoj vezi s pevačicom Aleksandrom Prijović, danas je predivno porukom raznežio hiljade svojih pratilaca na društvenoj mreži Instagram.
foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon rastanka od Bobe Živojinovića, Filipova majka Zorica udala se za košarkaša Iva Nakića, s kojim je dobila još dvoje dece - Marija i Ivu, na koje je Filip kao stariji brat beskrajno ponosan.

 

Filip Živojinović: Privlače me žene mangupi

 

Oni su nešto manje poznati od Stefana i Viktora Živojinovića, ali su važan deo svakog Filipovog slavlja i zauzimaju ogromno mesto u njegovom srcu. To se posebno odnosu na jedinu sestru koju mladi biznismen ima, devojku koja je nasledila lepotu i šarm njihove majke.

 

 

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

 

To je i više nego očigledno ukoliko pogledate svaki njegov intervju ili objavu na društvenoj mreži Instagram u kojima Filip pominje mlađeg polubrata i polusestru, a posebno njegovu današnju čestitku za Ivin rođendan.

 

makonda-tracker