Iskrena

Godinama nakon majčine smrti Mira Furlan otkriva pravu istinu: Ovako je izgledao njihov turbulentni i dramatični odnos (FOTO)

0
Lepa i uspešna glumica Mira Furlan je čak i nakon majčine smrti ćutala o njihovom odnosu. Međutim, nedavno je otkrila sve svoje porodične tajne.

 

 

foto: Vladimir Šporčić

Mi nismo bili klasična porodica, nego četvoro različitih ljudi koji žive zajedno. Ja nisam mogla da biram porodicu, ali imala sam sreću sa svojom", dodala je glumica.

 

Najviše vremena Mira Furlan je posvetila odnosu s majkom, o čemu piše i knjigu.

Moja mama je bila vrlo muzikalna i ljubitelj pozorišta, intelektualna osoba, široko obrazovana jer je završila francuski i jugoslavistiku. Radila je bibliotekarka, a zanimljivo je da je izmislila novi način sortiranja knjiga zbog čega su je često pozivali širom Evrope. Predstavljala ga je u Kopenhagenu, Kelnu, Frankfurtu..."

 

Odnos između mame i ćerke postao je napet kada se “devojčica Mira počela kititi”, a majka je bila posve zgranuta i šokirana kada je ćerka - probušila uši.

 

Mira Furlan: Nisam sigurna da imam snage za velike odluke

 

Prigovorila joj je, priseća se glumica, da se ne sme spustiti na taj nivo.

 

Ta vrsta nesporazuma vodila je do stalnih drama, sukoba i mirenja, što je sigurno uticalo i na moj izbor profesije. Mama, koja je celi život tražila ljubav, i ja stalno smo se vrtele u emocionalnim krugovima, pri čemu se ona obično osećala krivom i izvinjavala se. Bila je neumerena u svojoj ljubavi prema meni pa bi mi nakon svađa pisala pokajnička pisma.”

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani 

 

makonda-tracker