Iskrena

Godinama nakon majčine smrti Mira Furlan otkriva pravu istinu: Ovako je izgledao njihov turbulentni i dramatični odnos (FOTO)

0
Lepa i uspešna glumica Mira Furlan je čak i nakon majčine smrti ćutala o njihovom odnosu. Međutim, nedavno je otkrila sve svoje porodične tajne.

 

 

Na kraju je Mira Furlan u emotivnom vrhuncu večeri rečkoj publici pročitala jedno majčino pismo koje je sačuvala.

Draga Mirice, evo ti opet pišem pokajničko pismo”, počela je da čita glumica na ivici suza reči majke koja se razbolela i umrla kada je Mira imala 16 godina. 

Mira Furlan: Neki strahovi su naši anđeli čuvari

 

 

Iz pisma u kojem ćerku naziva i “mali Mirek” saznajemo da majka žali što se “dohvatila grubih reči” i bacila ih u smeru ćerki, ali to pravda svojim iritantnim impulsom dobrog učenika, štrebera, “odlikaškom pojavom”.

 

Sve činim najbolje što mogu, ali očekujem pohvalu”, pojašnjava u pismu majka ćerki s kojom se po svemu sudeći ranije posvađala zbog neke kupovine.

Mira Furlan: Gluma je često muka i poniženje

 

Moja majka nikad nije imala masku, mi smo bile dva ljudska bića", zaključila je svoja sećanja na majku vidno potresena glumica, dodajući da je u odnosu majke i ćerke važno “pravo na krivu reč” jer “ne možeš imati odnos ako stalno hodaš po jajima".

foto: Mića Jović

 

makonda-tracker