Iskrena

Godinama nakon majčine smrti Mira Furlan otkriva pravu istinu: Ovako je izgledao njihov turbulentni i dramatični odnos (FOTO)

0
Lepa i uspešna glumica Mira Furlan je čak i nakon majčine smrti ćutala o njihovom odnosu. Međutim, nedavno je otkrila sve svoje porodične tajne.
foto: Mića Jović
foto: Mića Jović

Glumica Mira Furlan otkrila je u vrlo emotivnom nastupu brojne detalje iz svog burnog odnosa s majkom.

 

Bile smo bliske, ali smo se i svađale”, uvodno je rekla poznata glumica, naglasivši da ju je uvek zanimala priča njene majke, kao i cele porodice, u kojoj su se isprepleli svi naši etnički sukobi, sva politička stajališta i svi uglovi gledanja."

Mira Furlan: Jedino ljubav zaslužuje borbu i žrtvu

Moju mamu je napustila njena majka tako da je odrasla kao siroče i odgajana je po tuđim familijama. Spasla ju je profesorka u gimnaziji, žena koja je s vremenom postala moja ‘baka’. Zanimljivo je da je pritom majka obožavala oca mada nisu zajedno živeli i prepustio ju je drugima. O tome se s njom nije moglo razgovarati, zbog čega do danas žalim. Njen otac, a moj pravi deda bio je specifična osoba, salonski socijalista i dobrotvor koji je između dva svetska rata putovao po Evropi i pomagao mnogima, a svoju je ćerku ostavio da je odgajaju nepoznate porodice. Završio je tragično, tako što je na početku Drugog svetskog rata ubijen u nemačkom konclogoru", počela je ispovest.

 

Govoreći o svojim roditeljima, Mira Furlan je tatu oslikala kao ekscentričnu i zanimljivu osobu, koji je u porodici bio "drugi", dodajući da mu nije bilo lako u situaciji kojom dominiraju žene, što je proizlazilo iz brojčane prednosti tri žene prema jednom muškarcu.

 

Međutim, jedan Mirin postupak je doveo do velikog nesporazuma. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker