rođenje bebe bjanke

Dragana Dabović: Susret sa ćerkom bio je čaroban

0
Glumica Dragana Dabović Čukvas krajem oktobra donela je na svet devojčicu kojoj su se ona i njen suprug Veselin Čukvas neizmerno obradovali i sada s njom provode najsrećnije trenutke
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Mlada glumica Dragana Dabović Čukvas (28), koja se proslavila ulogom u seriji Vojna akademija, a potom i rolom u filmu Skidanje, 28. oktobra u beogradskom porodilištu Narodni front donela je na svet devojčicu kojoj su ona i njen suprug Veselin dali ime Bjanka. Dobro nam došla, principessa. Od danas pa zauvek bićemo budni, brižni i pažljivi prema tebi, mrvice naša... napisala je Dragana na svom Facebook profilu samo nekoliko sati pošto se porodila.


Pre nego što je postala majka, glumica je bila iskrena i priznala da se pribojava porođaja, ali i toga kako će vaspitavati svoju mezimicu jer, kako je istakla, bebe već od drugog meseca treba da se edukuju. Ipak, njeni strahovi bili su bezrazložni jer je sve proteklo u najboljem redu.

 

- Dobro smo i beba i ja. Nisam imala nikakvih problema, verovatno zato što sam bila potpuno spokojna i mirna pre nego što sam otišla na porođaj – rekla je ekskluzivno za Story samo dan pošto je napustila porodilište sa svojom mezimicom.

 

Nastavak teksa i fotografija pogledajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker