rođenje bebe bjanke

Dragana Dabović: Susret sa ćerkom bio je čaroban

0
Glumica Dragana Dabović Čukvas krajem oktobra donela je na svet devojčicu kojoj su se ona i njen suprug Veselin Čukvas neizmerno obradovali i sada s njom provode najsrećnije trenutke
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Mlada glumica Dragana Dabović Čukvas (28), koja se proslavila ulogom u seriji Vojna akademija, a potom i rolom u filmu Skidanje, 28. oktobra u beogradskom porodilištu Narodni front donela je na svet devojčicu kojoj su ona i njen suprug Veselin dali ime Bjanka. Dobro nam došla, principessa. Od danas pa zauvek bićemo budni, brižni i pažljivi prema tebi, mrvice naša... napisala je Dragana na svom Facebook profilu samo nekoliko sati pošto se porodila.


Pre nego što je postala majka, glumica je bila iskrena i priznala da se pribojava porođaja, ali i toga kako će vaspitavati svoju mezimicu jer, kako je istakla, bebe već od drugog meseca treba da se edukuju. Ipak, njeni strahovi bili su bezrazložni jer je sve proteklo u najboljem redu.

 

- Dobro smo i beba i ja. Nisam imala nikakvih problema, verovatno zato što sam bila potpuno spokojna i mirna pre nego što sam otišla na porođaj – rekla je ekskluzivno za Story samo dan pošto je napustila porodilište sa svojom mezimicom.

 

Nastavak teksa i fotografija pogledajte na narednoj strani...

 

 

 

 

 


- Presrećna sam kako je sve prošlo, ponašam se kao da sam rodila treće, a ne prvo dete i kao da imam mnogo iskustva. Susret sa ćerkicom bio je najčarobniji momenat u mom životu i sigurno ću ga pamtiti dok sam živa.
 

Dragana, njen suprug i ćerkica Bjanka, kojoj su dali ovo italijansko ime koje u prevodu označava nešto belo i čisto, ubuduće će živeti u Beogradu. Lako su se dogovorili oko imena, baš kao i oko ceremonije venčanja koje je bilo intimno i u krugu porodice. Jedno drugom zarekli su se na večnu ljubav na Dunavskom keju, a Dragani su kume bile njene drugarice i koleginice Nevena Ristić i Nina Janković.


I pored brojnih uspeha na poslovnom planu, mlada glumica uvek je isticala da su joj porodica i ljubav najvažniji i zato je svu svoju energiju ulagala u to da obezbedi sebi i partneru miran i staložen privatni život.


- Ljubav je najlepše osećanje tokom kojeg ne merim da li je nešto glupost, ludost ili ispravan postupak. Hormoni sreće ne pitaju da li je to što činimo pametno. Ali život nas uči da prepoznamo hoće li nam se ljubav prema predmetu, panju ili pogrešnoj osobi vratiti, kao i da dignemo ruke ako se to ne desi. Ljubav opstaje u svakoj varijanti, samo ako je bez kalkulacije – pričala je ranije Dragana koja je presrećna jer su ona i suprug sada potpuno ispunjeni uz ćerkicu Bjanku.

makonda-tracker