Bez cenzure

7 slavnih mama o majčinstvu: Ovo nije moje najzlatnije doba, plačem svaki dan... (FOTO)

0
Poznate majke, baš kao i sve druge, obožavaju svoju decu, ali imaju i loše dane... Njih sedam iskreno je progovorilo o majčinstvu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia
Ejmi Poler o majčinstvu:


Postoji neko nepisano pravilo koje svi treba da pratimo. Na primer, trebalo bi (ja) da se pretvaram da stalno osećam krivicu zbog toga što nisam uvek uz svoju decu.

Ali ne osećam je, jer volim svoj posao. Majke koje ostaju kod kuće trebalo bi da se pretvaraju da im je dosadno i da zapravo žele da grade karijeru. Ali one to ne žele, obožavaju kada su kod kuće sa svojom decom."

Sandra Bulok o odgajanju sina:

On je pravi frajer, a ja zajedno s njim učim kako je to biti frajer. Navodno kada spavaš jedna ruka uvek treba da ti je ispružena ispod pidžame!"


Blejk Lajvli o novorođenim bebama:


Nikad ne znaš kada ćeš dobiti kakicu po sebi ili veliki osmeh, ili kada će se taj osmeh pretvoriti u histerični plač. Živeti s bebom je kao život sa zavisnikom."


Dosta mama će zbog ovoga biti večno zahvalana: Kako da operete plišane igračke vaše dece (VIDEO)

Olivija Vajld o telu nakon porođaja:

Volim pivo i picu, a ta dva sastojka ne nalaze se u izmišljenoj knjizi koju ja volim da zovem 'Kako izgledati kao da nikad nisi napravila ljudsko biće: Vodič kroz društveno prihvatljivo majčinstvo'. "

 

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on


Džulija Boven o majčinstvu:

Kad sam imala samo jedno dete, ali s dva na putu, uvek sam sa strane čula priče kako je ovo najzlatnije doba mog života. No, zapravo sam se pitala: O čemu vi to pričate? Ovo nije moje najzlatnije doba. Da me vidite golu, zaplakali biste. Ja plačem svaki dan. Deca su poput malih pijanaca koji žive u vašoj kući."

Edi Marfi: Ovo je moje 9. dete!

Kejt Hadson o potrebi za privatnošću:


Nekih dana imam osećaj da bi trebalo da osvojim nagradu za najbolju mamu. A onda postoje dani kada se uhvatim kako obavljam čudne stvari u najudaljenijim ćoškovima svoje kuće jer se svesno skrivam od svoje dece."

Tina Fej o deci:

Ah, bebice! One su mnogo više nego samo preslatka mala stvorenja na koje možemo kriviti svoje vetrove."

makonda-tracker