divna porodica

NIKADA ih nije pokazivala javnosti! PRVA fotografije Nikolije Jovanović sa ćerkicama (i bez Relje)

0

Nikolija Jovanović i Relja Popović imaju dve ćerke, a nikada nisu hteli da ih eksponiraju javno.

Nikolija i Relja imaju divnu ljubavnu priču
Nikolija i Relja imaju divnu ljubavnu pričufoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Estradni par Nikolija Jovanović i Relja Popović ove godine slave čak deset godina ljubavi, u koju su uplovili slučajno nakon poslovne saradnje.

 

Sve se desilo 2014. godine, kada su snimili spot za pesmu "Alkohola litar", koju je Nikolija snimila sa grupom "Elitni odredi", u čijem sastavu je bio tada Relja.

 

Pre snimanja spota, jer smo prvo morali da snimimo pesmu, ja sam preuzeo inicijativu. Znao sam da je drugačije, a da je to — to saznao sam vremenom. Treba vremena da upoznate osobu, da počnete da verujete toj osobi, da postanete prijatelji, da se volite, pa da čuvate ljubav, pa da čuvate brak, pa da čuvate dete. Kad sam je kolima vijao... Mislim da smo bili u studiju, i bilo nam je strava, ona je sela u kola i ja sam krenuo za njom, pratio sam je. Bilo je zabavno, jurili smo se kolima po gradu, bilo je strava. Nisam siguran za prvi poljubac, ali mislim da se desio to veče.

 

Ipak, ovaj par se ne deset godina kasnije nije venčao, niti to žele.

 

—  Postoji više razloga zbog kojih se nismo venčali. Mada, što bi rekla jedna moja prijateljica: Imaš dvoje dece i možeš ti to da zoveš kako želiš, ali to ti je brak – rekla je Nikolija, gostujući u emisiji "Ekskluziv Night" na TV Prva.

 

Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga — rekla je ona.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Baš tako, oni kriju svoju privatnosti, ali i decu. Par ima dve ćerke, Reu i Hanu, koje apsolutno nikad ne eksponiraju javno, a ime drugog deteta krili su mesecima od javnosti.

 

Ipak, Nikolija je napravila izuzetak i pokazala kako izgledaju njene ćerke.

Ovo su Rea i Hana:

 

Nikolija Jovanović sa ćerkama Reom i Hanom
Nikolija Jovanović sa ćerkama Reom i Hanomfoto: Prinstcreen/Instagram/Nikolija

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nikolija i Relja na koncertu Dina Merlina

 

makonda-tracker