DIVNE VESTI

NIKADA nije odustajala od sna da rodi: Hrabra srpska pevačica (51) DECENIJAMA se borila za dete, a sada je RODILA ĆERKU

0

Sanja Maletić je nakon dve decenije borbe za potomstvo rodila zdravo dete.

Sanja Maletić je dobila ćerku posle višegodišnje borbe za potomstvo
Sanja Maletić je dobila ćerku posle višegodišnje borbe za potomstvofoto: Dragan Kadić

Pevačica Sanja Maletić (51) se porodila i na svet je donela ćerku.

 

Rođenje naslednice istaknute estradne umetnice predstavlja najbolji završetak dugotrajne borbe za potomstvo, o kojoj je ona u nekoliko navrata otvoreno pričala, ali i prava kruna ljubavi između Sanje i njenog supruga, sa kojim je u braku već više od decenije

 

Toliko su i trajali njeni pokušaji da zatrudni, što joj je, na kraju, i uspelo. Porođaj je protekao u najboljem redu, piše Kurir.

 

 

Sanja se dobro oseća, beba je odmah po rođenju dobila najviše ocene, a ponosni roditelji odlučili su da svojoj princezi daju ime Vanja, a nosiće očevo prezime, Stefanović.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zbog dugotrajne borbe da se ostvari kao majka, kako saznajemo od izvora bliskih Sanji, ona tokom trudnoće nije želela da previše priča o tome, a ovo je bio i razlog njenog povlačenja iz javnosti u poslednjih godinu dana. Krugovi bliski Sanji rekli su nam da je isključila telefon jer želi da uživa u najlepšem danu i u potpunosti se posveti bebi.

 

Šta znači ime Vanja?

 

Ime Vanja nosi poreklo iz Ruskog jezika, i ima duboko značenje „ona koja je poslana od boga“, „žena koja je božja snaga i milost“ kao i „ona koju poštuju i vole“.

 

"Dokle god dišem, neću odustati!"

 

Sanja nije krila da je godinama pokušavala da dobije dete.

 

Ova tema jeste osetljiva, ali dok god je pitanje na tu temu pristojno, sama tema nije neprijatna. Imala sam u planu da idem u Prag, ali do realizacije nije došlo zbog sveobuhvatne kliničke slike koja mi u tom momentu nije bila dobra. Do poslednjeg daha neću odustati. Čuda su moguća. Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću – ispričala je ona u jednom intervjuu.

 

Sanja Maletić je postala mama
Sanja Maletić je postala mamafoto: Antonio Ahel/ATAImages.

Ona je nedavno pričala i o tome što ne može da usvoji dete zbog svojih godina.


Ja ne mogu da usvojim dete, ja sam ’73 godište i ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu zato što su prešli starosnu granicu – rekla je za Grand Online.

 

Bonus video

Harizmatična doktorka Vujović OPTIMIZMOM protiv BELE KUGE: Iz sveta dolaze u Srbiju da ostvare potomstvo!

 

makonda-tracker