preslatki su!

Ko je čija MINI-KOPIJA? Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova RETKO pokazuju decu, pa je sad Instagram EKSPLODIRAO

0

Latino zvezda Enrike Iglesijas i bivša teniserka Ana Kurnjikova imaju troje preslatke dece, a veoma retko se zajedno pojavljuju s njima.

enrike iglesijas i ana kurnjikova su jedan od najlepših slavnih parova, ali zajedno se jako retko eksponiraju proteklih godina
enrike iglesijas i ana kurnjikova su jedan od najlepših slavnih parova, ali zajedno se jako retko eksponiraju proteklih godinafoto: JEFF HAYNES / AFP / Profimedia

Čuveni latino pevač i vlasnik brojnih hitova Enrike Iglesijas i bivša teniserka iz Rusije Ana Kurnjikova važe za jedan od najlepših parova svetske javne scene, ali njih dvoje već godinama kriju svoju privatnost.

 

Uprkos popularnosti koju su uživali, Iglesijas i Kurnjikova, iako su 22 godine zajedno, retko kada se mogu videti zajedno u javnosti, .

 

I svoje troje dece, blizance Nikolasa i Lusi, kao i devojčicu Meri, takođe pokazuju samo u izuzetnim prilikama.

 

Ovog puta, španski pevač na društvenim mrežama otkrio je kako danas izgledaju njegova i Anina deca — i preslatki su!

 

Naime, Enrike je iskoristio priliku da da promoviše svoj novi singl, koji je snimio u duetu sa Argentinkom Marijom Beserom, a tim povodom je na Instagramu objavio video-snimak sa blizancima i najmlađom Meri.

 

enrike i ana zajedno su preko 20 godina, ali gotovo nikad se ne eksponiraju kao par, a isto važi i za njihovo troje dece
enrike i ana zajedno su preko 20 godina, ali gotovo nikad se ne eksponiraju kao par, a isto važi i za njihovo troje decefoto: EPA/ANDREW GOMBERT

Deca su sedela na doku, uz more, dok je Enrike izvodio plesne pokrete uz novu pesmu.

 

I dok Nikolas i Meri imaju i prsluke za spasavanje, malena Lusi je u dugoj beloj haljinici i čini se da je slika i prilika svoje slavne mame Ane.

Inače, Enrike i Ana od javnosti čuvaju gotovo sve bitne podatke o svom zajedničkom životu i vezi, te kriju sve što mogu, pa čak ne postoji zvanična potvrda da se par ikada venčao. Takođe, Ana je svoje trudnoće krila do zadnjeg momenta.

 

Bonus video

Šta doručkuje Ana Ivanović?

 

makonda-tracker