LJUBAV koja traje

JEDNO ih je održalo: Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova 22 godine ne mogu jedno bez drugog, a njihova tajna je jasna

1

Enrike Iglesijas retko pominje svoju životnu saputnicu, ali je nakon što su postali roditelji otvorio dušu

foto: EPA/ANDREW GOMBERT
foto: EPA/ANDREW GOMBERT

Ako postoji dugotrajna ljubav u Holivudu onda je to ljubav Enrikea Iglesijasa i Ane Kurnjikove. Njihova tajna je verovatno u tome što su jedan od najprivatnijih parova Holivuda.

 

Kralj latino popa i bivša teniserka upoznali su se u decembru 2001. godine na snimanju spota za pesmu „Escape”, u kome su se ljubili u automobilu. Iako se nikada nisu sreli, Enrike je bio veliki fan teniserke, prilikom jednog intervjua je izjavio da verovatno mnogi momci žele da je upoznaju, i da je on jedan od njih.

 

Odmah nakon snimanja videa stvari su kliknule, i oni su postali par. Nakon što su ozvaničili svoju vezu, 2002. godine njihova veza je uglavnom bila daleko od očiju javnosti. 

 

Kada su postali roditelji Iglesijas je imao mnogo lepih stvari da kaže kada je u pitanju veza sa Kurnjikovom:

„Kao i svaki par, uvek postoje usponi i padovi (pogotovo kada postanete roditelji i nije uvek savršeno. Ali na neki način upravo zato i jeste čarobno“, rekao je Iglesijas za The Sun u oktobru 2018. godine „Neverovatno je gledati je kako je tako sjajna majka.“

 

Njihova ljubavna priča traje od 2001. godine, Iglesijas ima tendenciju da medije posmatra kroz šalu, jer kako tvrdi bio je oženjen 28 puta ako konsultujete internet i štampu. Tako je 2007. godine napravio komentar da su se on i Kurnjikova tajno venčali , ali i razveli vrlo brzo nakon toga, i da je vrlo srećan što je sam.

 

Ispostavilo se da je to bila šala koja je dosta uzdrmala medije, i koju je kasnije demantovao. Mnogoputa tokom godina su i Kurnjikova i Iglesijas komentarisali temu braka i da im "parče papira" ništa ne znači jer su u zdravoj vezi.

 

Roditelji nakon porođaja sa najmlađom ćerokm Meri

 

Oboje su godinama govorili o deci, i kako bi voleli da se ostvare kao roditelji što se i dogodilo 2017. godine kada su dobili blizance Nikolasa i Lusi. A u januaru 2020. na svet su doneli još jednu devojčicu Meri, i to u najvećoj tajnosti.

 

Enrike i Kurnjikova su nikad srećniji i povremeno možemo uživati u fotografijama njihove porodice koje podele sa svetom. Ova ljubav traje 22 godine, i definitivno su među najdugovečnijim i najsrećnijim parovima Holivuda.

 

makonda-tracker