ljubavna sreća nije dugo trajala

Optužili su je da mu je RAZRUŠILA BRAK, rastanak je bio BOLAN: Znate li koju poznatu Hrvaticu je voleo Stan Vavrinka?

0

Teniser Stanislas Vavrinka je posle razvoda zavoleo čuvenu Hrvaticu, ali nisu opstali.

stanislas vavrinka je posle razvoda zavoleo svoju koleginicu iz sveta tenisa
stanislas vavrinka je posle razvoda zavoleo svoju koleginicu iz sveta tenisafoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Švajcarski teniski veteran Stanislas Vavrinka krajem aprila 2015. godine razveo se od svoje supruge Ilham, a njih dvoje su tokom braka dobili ćerku Aleksiju.  

 

Njih dvoje su proveli zajedno deset godina, a od toga su bili gotovo 6 godina venčani. Međutim, kada su se razveli, njegova supruga nije imala mnogo lepih reči za tenisera: navela je da su ih uništile njegova "želja za slobodom", kao i "stalne laži i emotivne izdaje", te da više nije imala poverenja u njega.

 

Nakon razvoda, kolale su razne priče o pravim razlozima za razvod, a švajcarski Blick objavio je da je Stan već stupio u novu vezu, i to s poznatom Hrvaticom.

 

U pitanju je bila 12 godina mlađa teniserka iz Osijeka, Dona Vekić. Njih dvoje stupili su u vezu 2015. godine, iste godine kad se Vavrinka razveo, zbog čega su mnogi zaključili da je ona kriva za rastanak Stena od supruge.

 

 

 

Par u početku nije davao izjave o svojoj ljubavi, ali je zato Dona nakon raskida govorila o tome koliko je bio bolan njihov rastanak.

 

Nju je najviše bolelo što se pisalo da je ona kriva za razvod Vavrinke i njegove supruge,  što je, opisala je, miljama daleko od istine.

 

sten vavrinka i dona vekić na uopznavanju sa sofijom loren
sten vavrinka i dona vekić na uopznavanju sa sofijom lorenfoto: CHRIS TROTMAN / Getty images / Profimedia

— Teško da bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim, oni iz tenisa, znali su da smo Vavrinka i ja par, pa je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svetlost dana. Danas, kada se osvrnem na to razdoblje, moram priznati da je bilo teško. Svakome je teško da preboli raskid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti — ispričala je Dona Vekić za Cosmopolitan.

 

Bonus video

Šta doručkuje Ana Ivanović:

 

 

makonda-tracker